Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Hiç bi büyük takım quaresmayı oynatmaz.Boş kaleye trivela atmaya çalışan bi adamdan bahsediyoruz.Hangi iyi takıma karşı bi şey yapabildi quaresma?

Besiktasa gelmeden 2 sezon boyunca sadece 1-2 kez forma sansi buldugunu kimse konusmuyor ama :(

böyüksün karizma XD

Adamlarla dalga geçmişsiniz iyi güzel de Galatasaray kulübü borsaya Stancu'yu, Pino'yu bildirirken onlar Forlan'ı, Simao'yu bildiriyor. Yerimizi de bilelim biraz.

Kaka'ya yıllık 30 milyon ver, yine gitmeyebilir. Çünkü adam paraya bakmaz, mutlu olacağı yere gider. Madrid'den Beşiktaş'a da mutlu olmaya ancak Guti gibi paraya ihtiyacı olan, İstanbul gece hayatını merak eden adamlar gelir.

Adamlarla dalga geçmişsiniz iyi güzel de Galatasaray kulübü borsaya Stancu'yu, Pino'yu bildirirken onlar Forlan'ı, Simao'yu bildiriyor. Yerimizi de bilelim biraz.

Biz sizden daha iyiyiz diyen yokki... aman aman transferlermis gibi hava atmalari sonra aynen bizim gibi ligte sürünmeleri ve i.b.b'den korkmalari ve belkide avrupada olmayacaklarina gülüyoruz

Biz sizden daha iyiyiz diyen yokki... aman aman transferlermis gibi hava atmalari sonra aynen bizim gibi ligte sürünmeleri ve i.b.b'den korkmalari ve belkide avrupada olmayacaklarina gülüyoruz

Aman aman transfer? Yahu biz yedek Keita ve Elano'yu getirirken yıldız diye bi tarafımız kaldırdık. Adamlar Real'in kaptanını kaptı geldi, sürünüyor dedikleri Quaresma Keita'nın iki katı oyun oynuyor, oyun diyorum, istatistik başka bir şey. Simao zaten A. Madrid'in kaptanıydı, Forlan desen kaptanı kadar önemli, kaptanlığı da geçtim, daha 1-2 sezon önce Barcelona'nın peşinden koştuğu adam bu, İbra geldi diye vazgeçilmiş bir adam. Aman aman transfer değil deyip de abartmayın yani. Çocuksu oluyor, Maicon da büyük isim, bana göre dünyanın bir numaralı sağ beki. Alırlar almazlar ayrı konu, önemli olan oralara ulaşabilmek, o bütçeyi ayarlayabilmeleri. Öyle ya da böyle ayarlayabilmek.

ertem şener kafayı yemiş full bjk twiti atıp duruyor severdim iyi maç anlattığından dolayı soğudum gittim

hamit altıntop ve nuri şahin'in menajeri fazeli konuştu 'r.madrid ile görüşmedik bjk'li 2 yöneticiyle görüştük'

real madrid istiyor beşiktaş alıyor ' bkz:hügo almeida

kayseri'de gündüz yer siyah gök beyaz; gece yer beyaz gök siyah olacak

ben beşiktaşlılığımı hiç saklamadım burda 20 bin kişi takip ediyor farketmez; zamanı geldi 70 milyonun önünde söyledim evet Beşiktaşlıyım

An itibariyle kazanılan Türkiye Kupası, Maicon'un transferinde % 30, Kaka'nın transferinde % 40 ilerleme sağladı. :D

Ertem Şener inanmış beyler. Twitterda döktürüyor.

ertem şener,twitterda kakanın annesıne ya da artık eşimi bilmiyorum durmadan bıseyler yazıp aklı sıra bıseyler yapmaya calısıyor.cevap veren yok tabı.yaklasık bunu 10defa falan yapmıs cevap vereni yok.

gene kendı aklınca gregory van der wiel e ınterle anlastın mı dıe sorular soruyor,twitter uzerınden

tabı gene cvp verenı yok

düşünün artık nasıl bir yusuf yusuf psikolojisi içinde

ertem senerın eylulde kulakları cok cınlayacak,şimdiden tutuşmaya baslamıs.

Maicon to Beskitas?

Bir Beşiktaşlı arkadaşım tarafından sevinç ve küfür nidalarıyla gönderildi bu link. Fikri olan var mı ?

İyi photoshop yapmış hakkını vermek lazım:)

bende öyle tahmin etmiştim ama hakikaten iyi photoshop yapılmış :D

Geri
Üst Alt