Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

fotonun aslı

Aurelio.jpg

linkide bu

https://www.besiktas.com.tr/wp-content/uploads/2010/09/Aurelio.jpg

ertem şener huniyi hazırlar artık.kakada zaten gallıanı kollarımı actım beklıyorum dıyor,abramovıcle kapısıyor.plasesi city

ersizn duzen bıle dalga gecıyor twitterda ertem şenerle

burda da kapanması gerek bencu bu konunun

forlan gelmesin beşiktaşa :D

adam tek başına takım

çok gol atar burda çoook...

Adamlarla dalga geçmişsiniz iyi güzel de Galatasaray kulübü borsaya Stancu'yu, Pino'yu bildirirken onlar Forlan'ı, Simao'yu bildiriyor. Yerimizi de bilelim biraz.

alla alla ben kaçırmışım??

beşiktaş forlanı borsaya mı bildirdi :eek:

Tesadufen Hollanda sitesinde Forlan ile haberi buldum. Shuster ile sohbet ederken trafigi soruyor, Shuster ise trafik cok kalabalik gibisine cevap veriyor. Kameralar onunde boyle konusmalari gerci ilginc, ama Forlan gelirse kimse sasirmasin. Maicon ve Kaka konusuna gelince abarti olmus.

Voetbalzone - Spaanse media pakken groots uit met 'verdacht' gesprek Schuster-Forlán

Maicon , kaka anladık gelmeleri için hiç bir sebepleri yokda niye herkes forlana bu kadar kolay bakıyor bu adam daha bir kaç ay önce dünya kupasının en iyi oyuncusu seçildi

Maicon , kaka anladık gelmeleri için hiç bir sebepleri yokda niye herkes forlana bu kadar kolay bakıyor bu adam daha bir kaç ay önce dünya kupasının en iyi oyuncusu seçildi

yaş 32 ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor ve artık ispatlayacak hiçbirşeyi kalmadı. gelmemesi için hiçbir neden yok yani . haa kolay transfermi kesinlikle hayır. ama çok istenirse alınabilir

Atletico Madrid'in finansal sorunları var.

33 yasındaki forlan ile Kaka ve maiconu bir tutmak Vay anam vay babam daha neler duyucaz:D

Forlan 31 yaşında en verimli yaştır. Kişiden kişiye değişebilir tabiki.

1979 doğumlu yani 32 yaşında.

Hayır. 19 Mayıs dogumlu 5 gün sonra 32 ye girmiş olacak

Bak işte kardeşim ne güzel dedin. 19 Mayıs tarihinde artık Forlan 32 yaşında. :D

Bu arada ne oldu Kaka :p

Kendisi ve ailesi koyu katolik olan ve FIFA' nın resmi yüzü olan bir topçunun(İtalya geçmişi olmasa bile-Vatikan-) Müslüman bir ülkeye gelmesi fikrine inanmak nasıl bir duygu merak ediyorum.

Bjk seneye ya vezir olacak ya rezil olacak ortası yok.Forlan da Maicon da olursa çamur atılamayacak kadar büyük transferler

Geri
Üst Alt