Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Formalite olarak Borsa'ya bildirildi.

Simdiye kadar yapilmis transferlerden biliyoruz ki, Borsaya bildirildikten en gec 1 gün sonra aciklandi ve kesin bir sey olmadan borsaya bildirilmedi.

3 oyuncu da bizde, bosa panik yapmayin.

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

[video=youtube;EtC68p4aTXg]https://www.youtube.com/watch?v=EtC68p4aTXg[/video]

Ntvspor Galatasaray'ın ilk uruguaylısı diye tanıtım bilr yapmışlar. İşte ciddi olmasa nvtspor 5 spor yazarını programa bağlamazdı. Bilgiyi veren Haluk Yürekli'nin çok ciddi istihbaratı vardır

Ntvspor Galatasaray'ın ilk uruguaylısı diye tanıtım bilr yapmışlar. İşte ciddi olmasa nvtspor 5 spor yazarını programa bağlamazdı. Bilgiyi veren Haluk Yürekli'nin çok ciddi istihbaratı vardır

Yahu Ntv Spor, Haluk Yürekli falan kim oluyor?

Resmi site acikladi, var mi ötesi?

nedense pek heyecanlanmadim-,-

Tomas Ujfalusi, 1978 doğumlu, 33 yaşında ve Atletico Madrid’de forma giyiyor. Çek Cumhuriyeti milli takımında forma giyen Ujfalusi, 77 kez milli takımın formasını terletti. 2008 yılından beri forma giydiği Atletico Madrid’de istikrarlı bir grafik çizen Ujfalusi, daha önce ise Fiorentina ve Hamburg takımlarında forma giydi. Sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan oyuncunun takım arkadaşları Forlan ve Reyes ile birlikte Galatasaray’a transfer olabileceği konuşuluyor.

Ujfalusi, 2010 yılında Barcelona ile oynanan bir maçta Messi’nin bileğine basarak kırmızı kart gördüğü pozisyonla da hatırlanıyor.

Bizim ligi önemserlerse iyi iş yaparlar

Forlan: mükemmel transfer

Reyes: çok iyi transfer

Ujfalusi: izlemedim fazla ama olumlu bakmıyorum

Çek Ujfalusi, Milan Baros 'un Galatasaray 'daki yanlızlığını dindirecek oyuncudur. Bu transfer ile bakarsınız Baros 'u tan da daha yüksek verim alırız.

Transfer bitti diye açıklama olmadan inanmam, yarın birisinin eşi öbürünün sevgilisi gelmek istemiyor denirse hayal kırıklığına uğrarız. ben biraz daha beklemekden yanayım.

Transferler borsaya bildirilmiş bildirilen transferlerin gerçekleşmemesi durumunde ceza uygulanıyor diye biliyorum, 3'ü bile olmaz en azında Reyes ve Ujfalusi ikilisi garanti bence bu gece geç saatlerde resmi sitede açıklama umuyorum :)

254073_10150280181977174_131915917173_8990557_2030558_n.jpg

Hayırlı olsun Galatasarayımıza !

o resim fotoşok mu acaba?

Çek Ujfalusi, Milan Baros 'un Galatasaray 'daki yanlızlığını dindirecek oyuncudur. Bu transfer ile bakarsınız Baros 'u tan da daha yüksek verim alırız.

Bildiğim kadarıyla Baros ve Ujfalusi yalnızca aynı milletin mensubu değiller. Aynı zamanda çok yakın arkadaşlar. Mesela Sivok da Çek olmasına rağmen Baros'u hiç arayıp sormazmış. Baros bir röportajında dile getirmişti bunu :D

Ben begendim lakin daha duses atmak icin Aguero bu 3 unun yerine dusunulebilirdi.

şaka mı yapıyorsunuz aguero demişsin barça real alamıyor o adamı bee.sen galatasaraysın bu sene avrupada yoksun 11 yıl önce bi uefa kupası almışsın agueroyu alsaydık diyor arkadas komık olmayalım

Önümüzdeki sezon Baros takımda kalacak galiba...

Geri
Üst Alt