Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

forvette kim yedek kalacak acaba forlan banko oynar baros veya elmanderden biri yedek oturur gibime geliyor .

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Sinirsiz bir butcemiz yok sonucta.

Yabancilari bonservisiyle alinca, yerlileri bonservissiz almak zorunda kaliyoruz. Reyes, Forlan gibi iki adam alinca ofansa, savunmaya Ujfalusi gibi biri geliyor. Yonetim de ister herhalde savunmaya Ersani Garayi, ortasahaya Kalsstromu, forvete Forlanla Drogbayi almayi da yok o kadar para demek ki.

Yine de tüm bu transferlere rağmen kale, defans ve orta saha hattındaki sorunlar mutlaka çözülmeli. Sanırım en kolayı kale ve orta saha. Bu bölgelere Cambiasso, Sissokko, Muslera, Ruffier gibi isimlerden birer tanesinin transferi sorunu çözer. Ama zaten defans için ideali biri sol bek iki de merkez oyuncusu olmak üzere 3 transferken, tek defans oyuncusu ile bu bölge transferi kapatılacaksa alınacak isim Ujfalusi değil de Vincent Kompany tarzı komple bir adamdır. Vincent'in transferi imkansız. Bu sezon Dünya'nın en önemli defans oyuncuları arasına girer ama misal defansta çok iyi oynayabilen Arthuro Vidal hem transferi mümkün hem de bu bölgeyi kaldırabilecek bir isimdir. Ujfalusi hakikaten çok kötü transfer.

Vidal piyasası çok yüksek bir Ortasaha oyuncusudur.Almamız çok zor.Zaten bayern münih bugün yarın alır.Kalede ise ruffier yan toplarda çok etkisiz ve Mesela derbilerde psikolojisine hakim olamayacak tarzda bir oyuncu.lille ye 2-1 yenildikleri maçta bunu fazlasıyla görümüştüm.Onun yerine brezilyada veya italyada derbiler oynamış heyacana alışık muslera gibi bi kaleci daha yararlı olur.Ujfalusi ye gelince çok maçını izledim gerçekten bize çok yararlı olacak tabiki seninde dediğin gibi orta sahaya cambiasso sissokko veya muntari gbi taş gibi bir oyuncu alabilirsek.

sonuçta bu oyuncuların sözleşmeleri dewam ediyor..ilk aşama kulüpleriydi ve orda bir sıkıntı yok gibi..ama asıl olay futbolcularda bitiyor..yöneticiler bire bir oyuncularla görüşme halindelermiş..asıl mesele şimdi başlıyor..anlaşılırmı, hepsi gelirmi, ikna olurlarmı, sonuçta kimseyi zorla getiremezsiniz..ama umarım üçüyle birden anlaşılırda yüzümüz güler..

Başkan konusurken kesin olmadıgı bariz belli oluyordu

Tedbirli olmakta fayda var

Bu üçlüden en çok istediğim Reyes, bence garanti gibi. İkinci Forlan galiba o biraz sıkıntı yaratıyormuş, üçüncü ujfalusi bence o da garantidir, bizden daha iyi biyer ve daha iyi para bulma şansı yok zaten

sonuç ne? roberto carloslar voroninler kuranyiler de o ligde değilmiydi? Hagi de geldiğinde aynı zihniyet devredeydi.Kim ne derse desin forlan türkiye ligi için bir süper yıldızdır.Tanjudan sonra da böyle golcü gelmemiştir cimboma.....

golcü diyorsan jardel

önemli olan takım olmak, lucescu gibi bir adamı başa getireceksin, victoria, florkin, perez gibi adamlarla takım kurmuştu takım oyunu oynanıyordu, sistemin tıkır tıkır işliyordu, dünya devlerine kafa tuttuğumuz zamanlardı, rahmetli canaydının bu takıma milyonlarla ölçülemeyecek, belkide 20 yıl geriye düşmesine sebep olan hamlesiydi lucescuyu göndermesi, konu dağıldı belki ama bu benim aklımdan hiç çıkmıyor bu nedenle terimin tekrar gelmesini bir türlü kabullenemiyorum.

bu iş bitti, dünkü açıklamalar onu gösteriyor. koskoca resmi site bizi timsaha yatırmaz.

bu iş bitti, dünkü açıklamalar onu gösteriyor. koskoca resmi site bizi timsaha yatırmaz.
Dün bütün haber kaynaklarında bu oyuncularla anlaşıldığı haberi çıkması,Ünal aysalın da Madrid e uçarken görüntülenmesi vs. ceza yememek için görüşülmeye başlandı denilmiş olabilir.Temkinli olmak lazım.

KAPa hiç bildirilmeyip resmi siteden görseydik çok daha güzel olurdu şimdi insanın inanası gelmiyo

Hadi bakalım bitti gibi:)

Katliama başlamak istiyorum açıklansın transferler bıçakları bileylettim bekliyorum:asd::asd:

Diegoooooooooooooooooo FORLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!

Forlan x takima dört atarsa, aha size gazete basligi:

"FO(U)R LAAAAAAAAN!!"

Drogba Zorlan geldi FORLAN :yoji:

Forlan patlayıcı gücü çok yüksek bir forvet. Tartışmasız Dünya'nın en iyi 10 hücum oyuncusundan biri. Düzgün kişiliği ile genç oyuncularımıza yol gösterici olabileceği de göz ardı edilmemeli. Bana göre bu üçlü transferin en iyi parçası olur...

Reyes genç yaşta bir çok büyük kulüpte oynadı henüz 27 yaşında olmasına rağmen çok büyük uluslararası tecrübelere sahip. Bunu hızı ve tekniğiyle birleştirince de uzun yıllar takımımıza faydalı olabilecek bir karışım ortaya çıkıyor.

Ujfalusi'yi ise iyi bir savunmacı olmasının yanında takımın savunma hattına direktifleriyle çeki düzen verebilecek bir oyuncu olarak görüyorum. Her üç oyuncunun da gelmesi biz taraftarlar arasında büyük memnuniyet duyulmasını sağlayacaktır.

En kısa zamanda üçünün de kesinleşmesini diliyorum.

Tedbiri elden bırakmayalım, temkinli olmakta fayda var yine de. Herşey bitmiş olsa açıklanırdı diye düşünüyorum, küçük de olsa pürüzler olabilir. KAP'a bildirim girilmesinin nedeni NTVSpor'un kopardığı yaygaradır bana göre. Daha önce KAP'a girdiğimiz hiçbir transfer yatmadı ama hiçbiri de sanırım bunun kadar meşakket istemiyordu. Ceyhun gibi oyuncular için teklif geldikten sonrası sadece teferuattır. 1 günde sonuçlanan bir olay değil muhakkak ki bu 3 isim de, başkan birşeyler belirginleşmediği sürece kendisine ne kadar güvenirse güvensin bunları bu kadar göz önünde yaparak böyle amatörce bir davranışta bulunacağını hatta basına kendisi tarafından haber verildiğini düşünüyorum ama garantici ve tedbirci bir insan olarak aynı zamanda kesin konuşabilmek için biraz daha sabır etmemiz gerektiğini de düşünüyorum, sonumuz sonra kuşlara benzemesin. :)

strip1.jpg

Geri
Üst Alt