Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Borsaya bildirilen hangi transfer yatmış ki?

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

oyuncularla anlaşıldı demedi marca gazetesinde reyes londraya uyum sağlayamdım türkiyede ne işim var demiş

"Hem yoneticilerle ve hem oyuncularla gorustuk. Su ana kadar hersey olumlu gecti" dedi baskan..

Bunun uzerine daha da "efendim iste falanca gazete soyle demis, falanca radyoda soyle denmis" diyende art niyet ararim.. Muhtemelen ezik oldugu icin bu transferleri icine sindiremiyordur.

sadece görüşme için o haber yapılmaz. borsaya bildirilse bile resmi sitede açıklanmaz. bu iş bitti. marca nedir yahu? oranın fotomaçı.

"Club Atletico de Madrid futbolcuları Diego Forlan, Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes'in Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

resmi açıklamda sadece A.Madrid ile görüşmlere başladınğını söylüyor transfer gerçekleşti demiyor

Mal :Oyuncularla bizzat görüştünüzmü?

Baskan: Benim baskan olarak bizzat görüşmemi beklemiyorsunuz herhalde!

Mal: Hım Aslında bekliyorduk tam olarak bekliyorduk

Baskan: Alın bu malı burdan

"Club Atletico de Madrid futbolcuları Diego Forlan, Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes'in Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

resmi açıklamda sadece A.Madrid ile görüşmlere başladınğını söylüyor transfer gerçekleşti demiyor

he biz körüz göremiyoruz, tamam gelmeyecekler.

aynen öyle transferlerin bittiği filan yokki, başkan dün gece bizat söyledi, yönetici arkadaslar futbolcularla görüşmelere baslandıgını söyledi

Madrid kasasını doldurmadan bu oyuncuları bırakmaz bence.Ve bu durumda kazığın hasını atmış olur.

he biz körüz göremiyoruz, tamam gelmeyecekler.

ben gelmeyeçekler mi diyom sadece tamamen bitmedi diyom kesin gözüyle bakmayım diyom bende isitiyom gelmelerini hemen Galatasaylılım sorgulamayın

Başkanın şu ana kadar yalan söylediğini duydunuz mu?Görüşmeler olumlu geçti dedi kendi ağzıyla sözleşme sürelerini ayarlıyoruz dedi daha neyi konuşuyoruz ....

Borsaya bildirme bir prosedür.Burdan hiç bir transfer dönmez biraz gevşeyin

Nöbette cezalıyım beyler buraya gelin yahu. .:lol:

Başkanın şu ana kadar yalan söylediğini duydunuz mu?Görüşmeler olumlu geçti dedi kendi ağzıyla sözleşme sürelerini ayarlıyoruz dedi daha neyi konuşuyoruz ....

başkan yalan söyledimi diyom ben kesin bir şey yok resmi site tamamen açıklasın transferlere öyle çoşalım diyom

Başkan üstüne 4 yıllık 3 yıllık 2+1 yıllık da kontratlarının sürelerini bile söyledi.diye hatırlıyorum.

heves baltalayanlar gelmesin şu konuya bir zahmet.

Geri
Üst Alt