Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

bursaspordan serdar aziz alınırsa ujfalusi ile süper 2li olurlar.siz bakmayın miletin atıp tuttuguna.adamın kariyerine bak:hamburg,fiorentina,sevilla,a.madrid..çek milli takımında 77 maç.yerli stoper genc ve gelecek vaad eden türkiye'de mutlaka alınması gerekan adam;serdar aziz'dir.mutlaka alınmalı

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

serdar aziz serdar kesimal vs... yaw arkadaşlar ya ben anlamıyorum bu işi ya,servet şu anda en iyi yerli stoperdir,dediğiniz adamlar servet in yarısı değildir,takım bu sene kötüydü evet ama o dediğiniz adamlar bizde olmuş olsaydı bu sene emin olsun ali turan gibi her mesajda gönderilsinler derdiniz,

renkdaş daha gecen lig tvde gece ankaragücü macının tekrarı vardı.o maçı yeniden izleyen adam servet ismini agzına almaz.sahsen bana güven vermiyor.ama sana su konuda katılırım önünde ayhan barıs sarpla oynayan savunma selcuk,ceyhun,kalsström&muntari gibi bir orta sahayla oynayacak.belki bu yıl farklı olabilir.ama ben bana güvenen teknik direktörle daha farklı oynarım diyen adama içim o günden beri ısınmıyor.

[video=youtube;A361MVoprN4]https://www.youtube.com/watch?v=A361MVoprN4[/video]

iş tamamen bitmeden gaza gelmem

Reyes-8

Forlan-7

Ujfalusi-2

Toplamda 17 milyon eder fakat günlük hayatta bile toplu alışveriş yapınca indirim yapılır, kaldıki buradaki paralar onların kat kat fazlası, ondan transferler 15'e falan bitmiştir. Başka bir deyişle 2 alana 1 bedava muhabbeti olmuştur diye düşünüyorum :)

Reyes 6-7 arası bonservis..

Forlan 5 milyon €

Ujfalusi 2.5 milyon €

Gayet normal..

bence bitti. bitmese baskan böyle konusmaz. ispanya gazetelerini de sallamayın onlarda sokta.....

Anlamamkta ısrar ediyorsunuz ama bir daha deniyeyim. Ujfalusi, Lugano kıyaslaması yapmadım ama isterseniz fikrimi söyleyeyim Lugano stoper olarak Ujfalusi'yi cebinden çıkarır. Niang'ı tabiki Forlan ile kıyaslamam. Dediğim gibi siz de mükemmel mücadele eden, sadece teknik veya sadece kazmalardan oluşmayan bir takım kurarsınız ön tarafta Forlan işi götürür ama Allah aşkına şu takım bu ligde zorlanmaz mı?

--------------Selçuk---------XXX----------

Reyes----------------Forlan--------------Arda

--------------------Elmander-----------------

O XXX yerine kimi koyarsan koy bu takımda 4 adam topsuz oyunda olmayacaklar. Selçuk'da biraz olacak.

İleri uçta Elmander yada Baros. Bu adamlar bir forvetin olabileceği maksimum ölçüde defans yapan oyuncular. Baros'un yaptığı prese ve defansa dikkat çekerim.

Arda bence takımın en iyi defans oyuncusu. Onun kadar top çalan atak durduran bir oyuncu yok.

Reyes'le ilgili görüşlerini okudum. Bir, adam düşüşte falan değil. Kariyer zirvesini yaşıyor hatta Atletico'da. İkincisi bireysel yeteneklerini takım oyunu içerisinde eritebilen, sahanın her yerinde oyun kurma özelliğine sahip bir adam. Çok iyi de frikik kullanır. Defansif olarak bir Kalou değil. Ama Queresma ile falan kıyaslama. Atletico madrid maçlarını hatırlatırım. Oldukça iyi çalışmıştı. Ayrıca çok önemli bir konuya değinelim Galatasaray'ın ligde bu kadar dayak yemesinin bir nedeni de serbest vuruşlardaki başarısızlığıdır. Fenerbahçe'de Alex her faulü cezalandırma yeteneğine sahip bir adam. Şimdi bizim de elimizde Reyes, Selçuk, Elmander ve Forlan gibi çeşitli bölgelerden etkili duran top kullanan adamlarımız var. Serbest vuruşlardaki etkinliğimiz arttıkça bize yapılan faul sayısı azalacaktır.

Geçen sene Collman, Jaja, Selçuk üçlüsü bu ligde takdir gördüyse atıyorum Cambiasso transferi ile Selçuk, Cambiasso, Forlan 3'lüsü takdirin kralını görürler.

Bu kadronun zayıf yanı defansıdır bence. Sabri'yi ayırıyorum. Çünkü klasik bir kanat oyuncusu olmayan Reyes'e arkadan vereceği destek ve bindirmeler ile performansını çok arttıracaktır ama Çağlar, Servet, Ujfalusi 3'lüsü hakikaten bence takımın yumuşak karnı. Keşke Garay gibi bir oyuncu alabilseydik. Tabi bu bölgede hayallerimi süsleyen defans Vincent Kompany'dir yıllardır ama artık öyle bir şans yok. Barcelona alabilse Puyol'u yedeklemek için dakkasında transfer eder. Özellikle defansın göbeği hantal oyunculardan oluşuyor. Mesela Ujfalusi Atletico'da Parea gibi bir canavarla oynuyor. O nedenle arkasına kaçırdığı adamlar her zaman bu hız ve kademe canavarının kontrolünde oluyor. Galatasaray'da bunu kim yapacak? Kimse... O nedenle Ersan alınsaydı Ujfalusi bu sezonu kurtarır takıma da katkı sağlar derdim ama şu haliyle çok dengesiz ve zayıf bir defans hattımız oldu. Alınan isimler arasında kariyeri ne olursa olsun en yanlış oyuncu bence transfere en ihtiyaç bölgenin oyuncusu Ujfalusi'dir malesef.

Forlan bence %90 gelmez. Forlan'a sallayanlar var bir de burada, ama o adam buraya gelmez.

İleri uçta Elmander yada Baros. Bu adamlar bir forvetin olabileceği maksimum ölçüde defans yapan oyuncular. Baros'un yaptığı prese ve defansa dikkat çekerim.

Arda bence takımın en iyi defans oyuncusu. Onun kadar top çalan atak durduran bir oyuncu yok.

Reyes'le ilgili görüşlerini okudum. Bir, adam düşüşte falan değil. Kariyer zirvesini yaşıyor hatta Atletico'da. İkincisi bireysel yeteneklerini takım oyunu içerisinde eritebilen, sahanın her yerinde oyun kurma özelliğine sahip bir adam. Çok iyi de frikik kullanır. Defansif olarak bir Kalou değil. Ama Queresma ile falan kıyaslama. Atletico madrid maçlarını hatırlatırım. Oldukça iyi çalışmıştı. Ayrıca çok önemli bir konuya değinelim Galatasaray'ın ligde bu kadar dayak yemesinin bir nedeni de serbest vuruşlardaki başarısızlığıdır. Fenerbahçe'de Alex her faulü cezalandırma yeteneğine sahip bir adam. Şimdi bizim de elimizde Reyes, Selçuk, Elmander ve Forlan gibi çeşitli bölgelerden etkili duran top kullanan adamlarımız var. Serbest vuruşlardaki etkinliğimiz arttıkça bize yapılan faul sayısı azalacaktır.

Geçen sene Collman, Jaja, Selçuk üçlüsü bu ligde takdir gördüyse atıyorum Cambiasso transferi ile Selçuk, Cambiasso, Forlan 3'lüsü takdirin kralını görürler.

Bu kadronun zayıf yanı defansıdır bence. Sabri'yi ayırıyorum. Çünkü klasik bir kanat oyuncusu olmayan Reyes'e arkadan vereceği destek ve bindirmeler ile performansını çok arttıracaktır ama Çağlar, Servet, Ujfalusi 3'lüsü hakikaten bence takımın yumuşak karnı. Keşke Garay gibi bir oyuncu alabilseydik. Tabi bu bölgede hayallerimi süsleyen defans Vincent Kompany'dir yıllardır ama artık öyle bir şans yok. Barcelona alabilse Puyol'u yedeklemek için dakkasında transfer eder. Özellikle defansın göbeği hantal oyunculardan oluşuyor. Mesela Ujfalusi Atletico'da Parea gibi bir canavarla oynuyor. O nedenle arkasına kaçırdığı adamlar her zaman bu hız ve kademe canavarının kontrolünde oluyor. Galatasaray'da bunu kim yapacak? Kimse... O nedenle Ersan alınsaydı Ujfalusi bu sezonu kurtarır takıma da katkı sağlar derdim ama şu haliyle çok dengesiz ve zayıf bir defans hattımız oldu. Alınan isimler arasında kariyeri ne olursa olsun en yanlış oyuncu bence transfere en ihtiyaç bölgenin oyuncusu Ujfalusi'dir malesef.

Bir nokta hariç hepsine harfiyen katılmaktayım. Bu takımın en zayıf yönünün Ujfalusi-Servet-Hakan savunma üçlüsü olduğu ilk etapta göze çarpıyor haklısınız ama aslında öyle bir durum olmadığını düşünüyorum... Neden derseniz? sonuçta biz Champions lig oynamayacağız yada ne biliyim Premier Ligde, La Ligada mücadele etmeyeceğiz alttarafı Türkiye Ligi ve Kupası oynayacağız o yüzden bu defansla 1 yesek bile her maç en az 2 gol atarız diyorum. Kaldı ki bahsettiğiniz gibi Ujfalusinin ve Servet'in ağırlığını telafi edecek süratli oyuncu bizim takımda da olacak! bu oyuncunun illa Perea gibi stoper mevkinde oynaması olması gerekmez... Bekteki çift motorlu Sabri, önliberoya gelmesi muhtemel bir muntari yine sol bekte Hakan Balta'dan daha hızlı olan Çağlar oynarsa bu açığı kaptırız diye düşünüyorum. Zaten biz Türk takımları savunma yapmayı bilmeyiz! Top bizde ne kadar kalırsa, ne kadar hücum yaparsak, rakibin üstümüze gelme şansı ol kadar azalacaktır diye düşünüyorum. Bknz: En Büyük Savunma Saldırıdır! F.T :) ;)

Arda'nın eski görüntüsüne dönmesi dediğin gibi bir rahatlık katar. Ancak Reyes için malesef aynı görüşte değilim.

Ujfalusi ve savunma konusunda ise tamamen hemfikirim seninle. Çağlar için zaten düşüncem Galatasaray'da bırakın 11'i, 25 kişilik kadroya girmesinin piyango olduğu yönünde. Floya'nın önünden geçmemesi gerekir. ZAten çok kötü dahi olsa bence Balta Çağlar'ı keser. Servet mecburen elimizde kalacak. Yabancı sınırını da düşünürsek zaten Servet, Sabri ve Hakan mutlaka kadroda kalacaktı. Ama yanlarına gelmesi gereken isim Ujfalusi gibi Türkiye ligi için dahi vasat bir adam değil de fark yaratacak bir adam olmalıydı.

P(x) = a0 + a1x + a2x2 + ... + an – 1xn – 1+anxn

P(x) = anxn + an – 1xn – 1 + an – 2xn – 2 + ...

Q(x) = bnxn + bn – 1xn – 1 + bn – 2xn – 2 + ...

olmak üzere,

P(x) + Q(x) = (an + bn)xn + (an – 1 + bn–1)xn – 1 + ...

P(x) – Q(x) = (an – bn)xn + (an – 1 – bn–1)xn – 1 + ...

der [P(x)] ³ der [Q(x)] ve Q(x) ¹ 0 olmak üzere,

cep_ma216.gif

RenkliDaşlar, Forlan'ın maliyeti budur.

hürriyette hakan ünsal röportajı var.adamın dediklerinden bazıları doğru.en cok da su kısım doğru.drogba 20 ise 30 verip alacaksın.cünkü hem taraftara hem dısarıya ne kadar güçlü olduğunun mesajını vereceksin.aynen katılıyorum.drogba drogba drogba...bir de sunu anlamadım yahu albayrak ersanla anlasmıs neden vazgeciyorsun.bu ligde centilmenlik masalları cok gördük.azize artık kendi takımını bıraktı nerdeyse her takımın basına ahbaplarını getirdi.eskişehir,kayseri vs gibi takımlar f5e futbolcu vermek için takla atıyor.bize gelince agzını acan 5 milyon eu 10 milyon eu sallıyor.ya da satmayı düsünmüyoruz ayagı cekiyor.sezeri vermek için takla atan b.uygun konu alper potuk ve galatasaray olunca satmayı kesinlikle düsünmüyoruz diyor.ama nasılki medya saygı duymayı ögrendiyse yeni baskandan sonra dünkü havaalanından canlı yayın olayı bence cok önemliydi saatlerce havaalanında baskanı beklediler.bekleyecekler de.bundan sonra anadolu takımlarının basındaki f5 yandasları,ahbapları,cavusları da saygı duyacak.

Bugüne kadar borsaya bildirilipte gerçekleşmeyen transfer olmadı! öyle yaş tahtaya basacağını sanmam yönetimin. Ama ne bileyim yinede bu Forlan çok havalı, Türkiye'ye gelmek istemez gibime geliyor... Gerçi profesyonel adam parayı bastın mı katar'a bile gider oda ayrı konu ya. Neyse hayırlısı olsun... Hepsi kendini kanıtlamış futbolcular! Ujfalusi biraz hayal kırıklıgı gibi gorunsede bugün TÜrkiyenin en iyi defansı denen Servet'ten bir gomlek üstün olduğu aşikardır. Teşekkürler Büyük Başkan.

Geçen sezon Reyes süper kupayı kazanmış bu maçta 1 de gol atmış.

Lig'de 34 maç yapmış 6 gol atmış 8'de asist yapmış. Atletico'nun ligdeki gol sayısı 62. Yani bir kanat oyuncusu olarak katkısı 14 gol. Bence son derece yüksek. Küçümsememek lazım. Ayrıca bir önceki sezona göre de istatistiklerini yükseltmiş. Önceki sezon takımın UEFA kupasını kazanmada önemli katkısı olmuş.

Bu adamın kariyeri düşüşte olamaz.

Forlan'ın bonservis ücreti sanırım kurallar gereği aldığı maaşa göre olması lazım. Tam kuralı hatırlayan varsa yazabilir.

luis perea'yı isteseydik tek basına ya da reyesle beraber acaba maliyetleri ne olurdu.cünkü görünen o ki atletico de madrid maddi açıdan rahat bir durumda değil.yoksa çok mu fantastik bir talep oldu bizimki de..

P(x) = a0 + a1x + a2x2 + ... + an – 1xn – 1+anxn

P(x) = anxn + an – 1xn – 1 + an – 2xn – 2 + ...

Q(x) = bnxn + bn – 1xn – 1 + bn – 2xn – 2 + ...

olmak üzere,

P(x) + Q(x) = (an + bn)xn + (an – 1 + bn–1)xn – 1 + ...

P(x) – Q(x) = (an – bn)xn + (an – 1 – bn–1)xn – 1 + ...

der [P(x)] ³ der [Q(x)] ve Q(x) ¹ 0 olmak üzere,

cep_ma216.gif

RenkliDaşlar, Forlan'ın maliyeti budur.

Çok pahalıymış.Almayalım :ays:

Geri
Üst Alt