Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

lorik cana mı,ha tabii cana hayranlarını unutmuşum,sorun şu ki bu sene sanmıyorum ki dan dun futbolu oynayalım,aldığı her topu dağa taşa atacak adam değil onlibero lazım

Sevgili Ahmet Murat abicim,Cana aldığı topu en boştaki adama direkt olarak atıp takımı,oyunu rahatlatan bir önlibero ki önlibero zaten bu demek değil mi?

Savunma yönünü zaten hiç söylemiyorum.Ona da kulp buluyorsan söylenicek söz yok zaten.

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Sevgili Ahmet Murat abicim,Cana aldığı topu en boştaki adama direkt olarak atıp takımı,oyunu rahatlatan bir önlibero ki önlibero zaten bu demek değil mi?

Savunma yönünü zaten hiç söylemiyorum.Ona da kulp buluyorsan söylenicek söz yok zaten.

cana da oyunu rahatlatıyorsa ne diyim ki daha,neyse dediğim gibi taraftar arasında var bu adamı beğenenler ne yaparsa yapsın bu adam,taraftarın ruhunu okşayan 2 kelime et de sahada ne yaparsan yap,neyse sanırım terim istemiyor en azından terim varsa adam gibi takım izleriz bu sene inaşllah

TARDINI BÜFE: Hücum ede ede bitiremedik

Şu yazıyı okuyun ama muhalefet olarak görmeyin. Ciddi olarak okuyun adam çok iyi yerlere değinmiş. Uzun biraz ama bir çırpıda okunuyor :)

Yazı güzelde şu gözardı ediliyor Dünyada en pahalı oyuncular ofansif oyunculardır.

yetenekli ofans oyuncularının çok daha çabuk işinin bitirilmesi gerekir, çünkü hem kendi kulüplerinin vazgeçme ihtimali vardır hem diğer klüplerin ilgi alanlarına çok daha rahat bir şekilde girerler.

Fatih Hoca'nın eksiklikleri nasıl gidericeğine dair bir planı olduğunu düşünüyorum.

Sürekli olumsuz haberler çıkması hayra alamet mi bilmiyorum. Bizim basın geldi diyor ama İspanyol basını ayrı telden çalıyor. En son Drogba olayında olmuştu bu, sonuç malum. Bir yandan da Ünal Aysal umut dağıtıyor ama "Buffon bize gelmek istiyor." dediği röportajdan bir kaç gün sonra Buffon'un "Juventus'tan ayrılırsam sadece Roma'ya giderim." demeci de malum. Ben Ünal başkanımızı henüz çözemedim, beklemekte fayda var, umarım endişelerim yersizdir, bu iş burdan dönerse NTVSpor'un da üstün katkıalrıyla makara konusu oluruz zira.

yapıyormuş kesin eminim izlemedin marsilyadayken hatta eminim bu adamı alan yönetim de izlemedi onu ne marsilya dayken nede ingilteredeyken,yaw adı cana değil ahmet olsa bu adamın 1 milyon euro vermez millet,ama işte adı çıkmış bi kere avrupa da;faydaya bakarsan sıfır,şu bizim arda misali adı arda değil ardunyo olsa en az 25 milyon euro eder ama işte,neyse ne dersem diyim anlamadığım bi şekilde bu cana yı futbolcu sananlar var bu forumda ne diyim

Sevgili Ahmet abi bu yazdıkların bu forumda gördüğüm en boş yazıydı.

Saygılar

valla aslında şöle bi durum var yani ortadayım aslında3 üde gelmese çok üzülmem 3 üde gelsede çok sevinmem,aslında gerçek şuki 3 ü de çokda bizim ihtiyacımız olan adamlar değil,sağ kanada adam lazımmıdr düşünülür,yani olsa da olur olmasa da olur bi durum,forvete forlan olur mu olur da olsa da olur olamada olur,belki en çok ujlafusi yi isterim içlerinden,yani sağlam bi baros elmander yeter bize aslında kanımca en çok bize orta saha ve stoper lazım kaleciyi zaten alacaklardır,en az 2 orta saha ve defans lazım bize bence reyes yerine sol beke zhirkov u alsak daha çok sevinirsim,nasıl forlan yerine orta saha adam alsak sevineceğim gibi,bence şuna inanıyorum ki bu 3 futbolcu da ilk tercihlerimiz değil di,herhalde istenilenler alınamadı bunlara yönenilindi,ama mevkiler yanlış bence oyunculardan ziyade,bilmiyorum terim ne düşünüyor ama şu orta sahayı adam edemezsek kimi alırsak alaım boş

TARDINI BÜFE: Hücum ede ede bitiremedik

Şu yazıyı okuyun ama muhalefet olarak görmeyin. Ciddi olarak okuyun adam çok iyi yerlere değinmiş. Uzun biraz ama bir çırpıda okunuyor :)

yazıyı okuyunca moralim iyice bozuldu.dünden beri aynı seyi düşünüyorum.reyes için hadi neyse sonucta bu reyes.ama urfaluji,servet,balta,sabri dörtlüsü ve önlerinde simdilik saglam denilebilecek selcuktan baska transfer olmaması.adı anılanların selcuk klasında ve ayarında olmaması gözümü korkutuyor.fatih hocanın mutlaka bir planı vardır diip ben de konuyu düsünmemeye calısıyorum ama bazı seyler de cok canımı sıkıyor.örnek orhan şam neden alınmaz/alınmadı.niye f5in insiyatifine bırakıldı tüm yerliler.hakeza serdar kesimal,ersan gülüm,serdar aziz,hasan ali vs gibi yerli bir sürü oyuncuya neden talip olunmaz/olunmadı anlamıyorum.diğerlerinin aldıgı her futbolcuya forumda hemen camur atılıyor bunu da anlamıyorum.ama bence orhan şam ile kesimal,ersan ile serdar aziz,ya da konyadan ali dere,manisadan y.gökoğlan,y.incedemir.antepten murat ceylan,olcan,danny gibi bir sürü örnek sayılabilir bizim talip olmadıgımız.hala haberlerde sercan yıldırım vs duyuyoruz.işte o zaman yine aynı sıkıntıları mı cekecegiz diye düsünüyorum.talip olsaydık da vermezlerdi diyenler olacaktır mevzu bu değil.transfer de nelerin düsünüldüğünü,fatih hocanın ve yeni ekibin takımda nereleri tamir edecekleri hakkında fikir sahibi olur en azından evet herkes herseyin farkındaymıs derdik.neyse enseyi karartmayalım gene de.daha cok vakit var.

:)

Baskan bari messi ile falan görüşseydi, agırlıgımız olurdu gittik denedik alamadık derdik. 33 yasında forlan'ın ayagına gidip boş dönmek kötü oldu...

Baskan bari messi ile falan görüşseydi, agırlıgımız olurdu gittik denedik alamadık derdik. 33 yasında forlan'ın ayagına gidip boş dönmek kötü oldu...

bos döndügümüzü kim diyor :) ayrica forlanin ayagina falan gidilmedi adam ispanyada degilki

görkem çok boş bir hayal dünyan var.. kendi kendine yazıp çiziyon sonra gelip yazıyosun burda..

El Atlético piensa en Ramis como posible recambio de Ujfalusi

Marca.com

marca diyorki ujfalusinin yerine ramis düsünülüyor.demekki aldık bu adamı valla.işe bak ya.göbekte oldu servet ujfalusi..sevinesin mi üzülesin mi.

hedele hödele :D enişteminde memeleri olsaydı teyzem olurdu..

Ne alaka şimdi bu !

Ben izlenen politikaların yanlıs oldugunu söylüyorum. Tamamen gün gecirme politikaları bunlar.Sana olucak senaryoyu söyliyim. Galatasaray ilk 5 hafta ligin toz dumanını attıracak. Sonra kadıköy deplasmanına favori gidecek. Ve orda 3-4 tane yicek gelicek. Ve yine hüsranla bitecek bir sezon. Ve tekrardan 6-7 yabancı transferi vs....

hedele hödele :D enişteminde memeleri olsaydı teyzem olurdu..

var zaten sait abinin memeleri. yoksa hilmi abiden mi bahsettin? onun yok cunku. hangisini dedin.

Geri
Üst Alt