forma adaleti

Salih Sahin

10 Numara!
Galatasaray Spor Kulubunde olmayan bir sey.

Kac hafta yedek kulubesinden gelip maclari kurtarmasina ragmen, her hafta saha da gezinen hic bir sey yapmayan Burak Yilmaz'i, sirf isminden dolayi kesemeyen Umut Bulut'a yazik oluyor.

Umut harika bir forvet filan demiyorum, ama en azindan giriyor, cabaliyor, golunu atiyor takimini ipten aliyor. Ismi Burak Yilmaz olsa bugun ilk 11'deydi.

Aynisi Selcuk Inan ve Semih Kaya ve Sabri icinde gecerli. 3'ude ilk 11'de olmayi hak etmiyor. Bugun 2-0 kaybetmis takimdan sadece 1 oyuncu degisiyorsa kimse hoca degisikligi ile bir seylerin duzelecegini sanmasin. Hic bir sey degismeyecek.

Haftalardir A2 takiminda harikalar yaratan Sinan'a 1 tane bile sans verilmiyor. Koray ilk 11'de oynadigi maclar da kotu mu oynadi?

semihe bok atmak konusunda haksizsin bilo

Serveti geri getirsen semihten iyi oynar.

Semih-selcuk-burak(umutun buraktan asagi kalir yani yok, berk ismaile atmadigi topu hatirlayalim hemen) disari

Günter-Furkan-Gümüs iceri

Semih out K.Günter in
Burak out Umut in
Selçuk out Çolak in
Hamit out S.Gümüş/Olcan in

Okan Buruk'un geldiği günden beri çok iyi yönettiği bir süreç. Hiçkimseyi küstürmeden, birbirine düşman etmeden süreci çok iyi yönettiğini düşünüyorum. Oynamayan oyuncular da takıma aidiyet duyuyor. Uzun süredir yedek kalanlar var fakat takım galip geldikçe neden yedek kaldıklarını da umarım anlıyorlardır.

Okan Buruk'un geldiği günden beri çok iyi yönettiği bir süreç. Hiçkimseyi küstürmeden, birbirine düşman etmeden süreci çok iyi yönettiğini düşünüyorum. Oynamayan oyuncular da takıma aidiyet duyuyor. Uzun süredir yedek kalanlar var fakat takım galip geldikçe neden yedek kaldıklarını da umarım anlıyorlardır.
hem katılıyorum hem katılmıyorum.

Bazen oyuncu triplenmesin diye maçı sıkıntıya soktuğumuzda oluyor.

bu sezon bende kişisel olarak travma yaratan 3-3 paşa maçı en güzel örnek . öndeyken tüm takımı ileri iten bir faul hocanın önünde ve müdahele etmedi orda.

ayrıca Gökdeniz Gürpüz - Eyüp - bazende Efe geçen sezondan bu zamana iyi kötü süre almış olmaları lazımdı bir şekilde

sonra transferde acele ve yangın efekt yüzünden %100 emin olunmadan işler oluyor. Jelert'e itirazım yoktu ama 9 M o yatırımın ederi değildi misal. biraz üretmeyide bilmek lazım.

Geri
Üst Alt