Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.716
- 94.836
- 4.978
Katılmak istiyorum çekilişe en sevdiğim modcum @Ünsal Vardar.
Şahit ol sen de admirim, adaşım @Emrah Yıldırım .
Şahit ol sen de admirim, adaşım @Emrah Yıldırım .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünsal ciin çerez paraları. Bu sözünü tutacak bir delikanlıdır kendisi. Aksini düşünmek dahi istemiyorum.
Üstüne gitme yaw alacam diyorsa alır. Benim tanıdığım ADAM bunu yapardı yaniYok ya gevşekmiş ne delikanlısı
Hadi 2 tane fazla diye dusunuyosundur belki ama 1 tane kesin alırsın diyorum. Twiterdan yapalım ama çekilişi.
Of süper. Biri forum içi biri twiter. Muhteşem.Neyse hadi 1 maç 1 Metin Oktay olsun
bizim gassaraylılığımızı kimse sorgulayamaz
ADMİN!
Almazsa Ünsal'ın ismi kalıcı şekilde değişsin lütfen. Delikanlılığına yakışır isimler olabilir.Neyse hadi 1 maç 1 Metin Oktay olsun
Günlük harçlığının cuzi bir miktarına forma alacaksın yaptığın tantanaya bak.üniversite öğrencisine
yaptığınız muameleye bakın!
kendinize gelin beyler!
biz ay sonunu değil ayın ortasını bile göremiyoruz!
burada bana burs sağlamanız gerekirken
bide utanmadan 2 tane forma çekilişi istiyorsunuz!
üniversite öğrencisine
yaptığınız muameleye bakın!
kendinize gelin beyler!
biz ay sonunu değil ayın ortasını bile göremiyoruz!
burada bana burs sağlamanız gerekirken
bide utanmadan 2 tane forma çekilişi istiyorsunuz!
dayı abi bana yapılan muameleyi görüyorsun değil mila uns ne formasi olacagini soylememissin pazardan 2 tane sahte dortmund formasi al yolla he he he heee
Ona forma mı aldirilir ya hıyar gönderir üyelere.la uns ne formasi olacagini soylememissin pazardan 2 tane sahte dortmund formasi al yolla he he he heee