- 10 Nisan 2013
- 53.437
- 33.304
- 2.993
evet
dostlar forumdan ayrılma vakti gelmiştir
kendinize iyi bakın
Sözünü tutmayacaksan git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet
dostlar forumdan ayrılma vakti gelmiştir
kendinize iyi bakın
Tutacam tabi abi söz verdim. Yalniz forma belhanda forması olacakSözünü tutacaksan çekilişi başlatıcam yarın. Fünsüde ayrı çekicem.
O avatara anca hiyar gonderirim handash kbadresi gönderiyorum
Tutacam tabi abi söz verdim. Yalniz forma belhanda forması olacakkazananlar bana adres tel no ve forma bedeni göndersin
![]()
eski sevgilimSözünü tutmayacaksan git
Tutacam tabi abi söz verdim. Yalniz forma belhanda forması olacakkazananlar bana adres tel no ve forma bedeni göndersin
![]()
eski sevgilim
ömür boyu seni sevicem seninle olucam söz demişti
tutmadı sözünü
Bana büyük yamuk yaptı, yüzüne vurun utandırın onuAdam gör @Ünsal Vardar
dediğim gibiAdam gör @Ünsal Vardar
Benim Keramettine verdiğim söz gibi olmuş bir günde öyle ya da böyle likelar oldu paşa paşa sözümde durdum. Sonra pes ettim sonrası malum. Soyadım koç
belhanda konusunu bir daha ömür boyu göremezsin canBana büyük yamuk yaptı, yüzüne vurun utandırın onu![]()
Öğrencimizin gerçekten?üniversite öğrencisine
yaptığınız muameleye bakın!
kendinize gelin beyler!
biz ay sonunu değil ayın ortasını bile göremiyoruz!
burada bana burs sağlamanız gerekirken
bide utanmadan 2 tane forma çekilişi istiyorsunuz!
Valla twitter da bir sürü çekiliş yapan varBu konuyu forum üyelerinden forma hediye etmek isteyenler var ise ona donusturelim diyorum. Hem forum tanıtımı yapmış oluruz, hem üyeler isteğini gerçekleştirmiş Galatasaraylı sevindirmis olur.
belhanda konusunu bir daha ömür boyu göremezsin can
belhanda konusunda çatışırken şehit olduğum gözardı edilmemeliO avatara anca hiyar gonderirim handash kb![]()