- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Sen de kupa kazandın. Bu sevinçle 3-5 atkı ver.
Kargo alıcı ödemeli olursa olabilir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de kupa kazandın. Bu sevinçle 3-5 atkı ver.
ne oldu ki?Öğrencimizin gerçekten?
Kargo alıcı ödemeli olursa olabilir.![]()
sen tutacak mısın? tutmayacak mısın?eski sevgilim
ömür boyu seni sevicem seninle olucam söz demişti
tutmadı sözünü
kaptın 200 euro bursu hadi yine iyisinne oldu ki?
Öğrenci isen ve çekiliş olacaksa bende katılırım. Kazanırsam sana hediyem olsun diyecektim sadece.ne oldu ki?
sen tutacak mısın? tutmayacak mısın?
sözünü yani.
tutarız da tuttururuz da isteyenesen tutacak mısın? tutmayacak mısın?
sözünü yani.
Abi hayir belhanda formasi olacak o formayi burdan 3 kisiye giydirecem ister sevsin ister sevmesinOlmaz ama Belhanda yazdırmak isteyen olursa olur tabi. 3 maç forması için çekiliş yapıcam yarın ok mi?
9 atkı = alıcı ödemeli
5 atkı = sen ödersin
Seçim senin.
Admirim @Ünsal Vardar tutar herhalde sözünü, bende öyle bir izlenim bıraktı. Delikanlı bir konyalıya benziyor.Ben sözünü tutmayan adamlarla çalışmam Adaş. Gönderirim bunu.
Oha keramettine künefe mi yolladinBilahare yaparız zaman olarak hiç söz verecek durumda değilim. Keramettine künefeyi 4-5 ay sonra yollamış adamım gelemem ben öyle şartlanmalara![]()
HelalAbi hayir belhanda formasi olacak o formayi burdan 3 kisiye giydirecem ister sevsin ister sevmesin![]()
Abi hayir belhanda formasi olacak o formayi burdan 3 kisiye giydirecem ister sevsin ister sevmesin![]()
tutsana bir modcum.tutarız da tuttururuz da isteyene
Oha keramettine künefe mi yolladin
Hani hemserine künefe?
La kesin birisini bana verir bu, o kadar laf ettin Belhanda'ya. :falcao:Abi hayir belhanda formasi olacak o formayi burdan 3 kisiye giydirecem ister sevsin ister sevmesin![]()
Bilahare yaparız zaman olarak hiç söz verecek durumda değilim. Keramettine künefeyi 4-5 ay sonra yollamış adamım gelemem ben öyle şartlanmalara![]()