Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapılıyor

sari ve siyah güzel ama parcali fiyasko

Kapattım. Leş ötesi olmuş. Siyah forma bekliyordum çıka çıka bu mu çıktı ya. Antreman ürünlerine kadlık.

sari formalarin ustune siyah font...

cok mu zor onu kirmizi yapmak

Sari forma Arsenalin gecen seneki gibi.

Şahsen bende beğendim futbolcuların üstünde gayette güzel durmuş ama renk tonları orjinal renkler değil gibi yada ışıktan öyle

Palyaço gibi ya inanmayorum Sarı formada kararsızım demiştim ama hakkaten iğrenç , parçalıdan da bıktık artık itici gelmeye başladı..

Hiçbi özelliği yok çok sıradan gerçekten kötüler ya allah kahretsin

bir tek sarı akar bu sene gerçekten tepki koymalıyız cocuk kandırıyorlar sanki sipeyşıl sipeyşıl alın size sipeyşıl

Sarı forma konusunda kararsızım, galiba parçalı alıcam. Siyah forma hakkında yorum yapmak istemiyorum.. :ays:

o kadar kişinin mesaj göndermesiyle mi yapıldı bu formalar valla 7-8 sene önceki formalar ne güzeldi git gide iğrençleştirdiler

İyi, bu muydu yani? Dünyanın en fazla taraftara sahip 5 takımından biri, Türkiye'nin en büyük kulübü, Galatasaray Lisesi, fasa fiso. Şey geçtiler resmen. Eskişehir ile aynı kefeye koyulduk.

eskişehirin formaları çok güzel tasarımı kumaşı çok iyi :D resmen bizim harcamışlar çuval koysak gider diye düşünmüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt