Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapılıyor

gelen gideni aratırmış Nike ta boş çıktı

Selçuk un giydiği kırmızı t shirt çok tatlı lan

Siyah forma dün resimlerde görüp de dediğim gibi bedava dağıtsalar alınmaz. Parçalı forma 20 sene öncenin TV görüntüleri gibi soluk duruyordu, umarım ışıktandır, tasarım olarak da uyduruk denilebilir. Sarı forma bence mükemmel olmasa da alınabilir tek forma şuradakiler içinde. Antrenman, vs tasarımları formalardan daha iyi bariz şekilde.

Sarı formayı beğenenlere soruyorum beyler neyini beğendiniz formanın?Reklamları armayı basmışlar sadece üstüne dümdüz bir forma işte.:oParçalı desen renkler ters,tonları kötü.Siyah epic fail.Geçen seneki formalarımız bile daha iyiydi bunlardan.

Geçen senekiler Galatasaray tarihinin en kötü formaları

Sarı ve kırmızının yerini değiştirmek bu kadar zor mu yaa :(

gençler formalar leş ama diger günlük ürünler güzel olmuş eskiden çok cafcaflı şeyler yapılırdı bunlar gayet sade günlük hayatta rahatca giyilebilir

Neyse ya sarı forma satışa çıkacakmı ? Bi de fiyatları ne kadar olacakmış bilen varmı*

Parçalının en azından arkası düz olmasaymış ya.

Galatasaray tarihini çok iyi araştırmışlar.Pehh.

trikot08-09_2.jpg

söyle aslan logolu forma yapmak zormu anlamiyorum her sene aynisi hic farklilik yok

Hic artistlik yapmayin valla. Siyah formaya ne diyorsaniz deyin ama parcali ve sari forma cok kaliteli bence. Ne bekliyorsunuz bilmiyorum valla.

O pet sise teknoloji bilmem ne diyordunuz, yapmislar iste. Yine niye sallayip duruyorsunuz? Siyah formayi alin diyen mi var?

Parcali ve sari forma berbat olmus diyenler de biraz salliyor bence. Cok güzel olmus

İlk siparişlerimi belirledim..Bir siyah forma, bir Selçugun bir de Kazımın giydiği tişörtler....

2002 2003 yılındaki formaları özledim

yıllar geçtikçe geriye gidiyoruz .

cok alakasi var ,Cuneyt Tanman'i asla boyle goremezdin

Ozamanın modası farklı bu zamanın modası farklı.. Böyle ufak şeylerr takılmayın Allah aşkına.. Adam ciddiyetsizlikten mi giyiyor onu? üstündeki tişört ile kombin yapmış işte

tişörtlerin resimlerini koyabilcek aslan varmı?

Hic artistlik yapmayin valla. Siyah formaya ne diyorsaniz deyin ama parcali ve sari forma cok kaliteli bence. Ne bekliyorsunuz bilmiyorum valla.

O pet sise teknoloji bilmem ne diyordunuz, yapmislar iste. Yine niye sallayip duruyorsunuz? Siyah formayi alin diyen mi var?

Parcali ve sari forma berbat olmus diyenler de biraz salliyor bence. Cok güzel olmus
Yahu nesi kaliteli parçalının? Birkere yerleri ters,bu epic fail.2.si yakalar tek renk,üçüncüsü nike logosu ve avea renkleri siyah.

Özet:Rezalet.

Ünal reis çıkıp gelse sahneye Cambi ile çıksa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt