Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

Parcali forma dün berbat duruyordu ama Ardanin ustune iyi gitmis.:)

siyah daha güzel olabilirdi ama bende beğendim ama seneye daha iyisini yapacaklarına eminim..

2311.jpg

webaslanlari_galatasaray_forma2.jpg

webaslanlari_galatasaray_forma3.jpg

Adidas 2007-2008 Formaları unutulmaz bence aga nike geçiştirmiş bizi :o

ya seneye ne üretirler bilmiyorum ama şuankiler için konuşacak olursak bence adidas daha iyidi ... Özellikle 2008 parçalısı siyah forması yine gerets dönemi beyaz formamızdı sanırım yanlış hatırlamıyosam bence mükemmel formalardı ya tek eksikleri onların armanın falan dikişsiz olmasıydı ... Bu mor mercan forma falan başarısız gözükebilir ama onlar tamamen adnan team in zırvalamalarının eseriydi sonuçta adidas onlardan istenileni yaptı ... Neyse umarım seneye elite kategoriye geçeriz ve güzel şeyler çıkar piyasaya ...

Sorunlu mu bunlar ya.Millet sarı alacak diğerleri beğenilmedi ısrarla diğer ikisini satmaya çalışıyorlar.Tövbe tövbe

sarı forma çok hoşuma gitti, ayrıca eminim ki nike'in polo vs gibi ürünleri çok güzel olacaktır.

ulan kazım parçalıyı giymiş güneş gözlügü takmış röportaj yapıyor :asd:

Abi sarı sarı diyip duruyorsunuzda ne özelliği var anlayamadım.Ben mi göremedim acaba :S Düz sarı renk değilmi o?Detayları varda ben mi göremedim?

Diğerlerine bakınca onların yanında harika kalıyor yoksa onun da ekstra bi özelliği yok.

Bence formalar gerçekten güzel....

Parçalı daki sorun yıllardır devam ediyor insaallah düzeltecekler....

Siyah parçalı ve sarı hosuma gitti hepsi alınacak tarzda seyler ve yan ürünler dehşet güzel olmus......

ben de beyaz forma bekliyordum,şaibe dolu ligde temiz kalmayı başarmış bir takım için ideal olurdu diye düşünüyorum.sarı forma ise felaket. sporcu nefes alamaz,bogazlı kazak gibi olmus.siyah forma da güzel ama sanki manchester formasına benzemiş.

Siyah forma 64 tl...:D

Bir tek sarı forma beklediğim gibi olmuş , siyah forma yanlarında ki kırmızılıklar çok gereksiz ayrıca yakası berbat yuvarlak yaka olsa daha iyi olurdu ayrıca siyah formayı aynı sarı forma gibi yapsalardı daha hoş olurdu , bu sene parçalıda kötü malesef bir kere sol tarafta sarı , sağ tarafta kırmızı olacak doğrusu bu nike amblemi beyaz olması gerekirdi avea yazılarıda aynı şekilde ve formanın arkası da parçalı olması gerekirdi niye düz renk ya! Sonuç olarak bir tek sarı formayı beğendim diğer ikisini pek beğendiğim söylenemez bu sene sarı forma alacağım gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt