Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

siyah forma güzel bence, somon, mor formalara 10 basar. sade ve şık

k13091-1.jpg

Siyahın begenilmemesinin sebebini açıklıyorum bakın dinleyin sonra sorup duruyorlar

Birinicisi ve en rezili ..ruh der ki bilmem ne diye diye yıllarca uğraşmış gibi gelip katalog ürünü verip bizi salak yerine koydular

İkincisi hani armanın yanındaki detaylar

Üçüncüsü Nike ve siyah dedin mi insanın aklına Brezilya siyahi geliyor kuru bir siyah bu

Dördüncüsü hani siyah formadaki "mükemmel" sarı detaylar

Beşincisi "seneye de giyeriz" mantığıyla forma yapmışlar sanki su resmi sitedeki siyah formanın resmine bakın emekli amca tişörtü insan biraz slim fit yapar yani resmen Nike bizle tavşanın Kralı'nı gecti yok mü söyle tepki koyacak taraftar!?

yıllardır hep sarı istiyordum bu seneye kısmetmiş :)

Arkadaşlar artık bahane üretip durmayalım, 64 TL çok makul ve alınması kolay oldugunu düşündüğüm bir fiyat. Biz Nike değil Forma üzüerindeki Armanın peşindeyiz.....Forma alın artık bahane üretmeyin

Sadece Parcali ve Siyah formalar satisa sunulmus. Siyah formayi begendim , parcali rezalet. Siyah formanin fiyatida uygun 64 TL. Adidas zamaninda 89 TL'ye satilirdi formalar.

Fatih Terim: Formaları güzel buldum. Nike kısa zamanda güzel işler çıkartmış diyebilirim.

Fatih Terim: NIKE'ın seneye ve bir sonraki sene için özel çalışmalar içerisinde olduğunu biliyorum.

Siyah formada sari renk eksik. Kirmizinin yaninda sari, veya Turk Telekom yazisi sari olsaydi, cok daha guzel olurdu.

valla b*k olsa dahi sonuçta arma meselesi hep destek tam destek !

Ben bu formalara para vermem, giymem de, zevksizlik abidesi. Hele siyaha söyleyecek laf bulamıyorum. Katkı yapcaksanız gidin başka şeyler alın bari para nike a gitmesin.

bu elmander in üstündeki sweet ler satışa çıkmadımı daha ben ondan alacam

Aykut taki yeşil kaleci forması kötü :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt