Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

arkadaslar yükleyemedim gitti,ne olur biri A2 siyah formayi buraya yüklesin.biliyorumki cogunun hosuna gidecek ve baska bir tartisma konusu acilacak.

a2 takımın forma resimleri varmı acaba ?

Beğendim formalarımızı.Özellikle parçalı gayet güzel olmuş.

ve_iste_yeni_48d43_400.jpg

bundan alıcam. mükemmel olmuş :)

a2 formasi bu herhalde :) bunlar satilmayacak herhalde ? A2 ürünlerini Antreman ürünleri olarak satiyor olabilirler.

Sarı forma Güzelmiş ya.Lafımı geri alıyorum.En güzeli sarı forma. :D

eses nike ile iş yapmıyor.pumaydı bu sene adidasla anlaşmış.puma mükemmel forma yapıyordu

ve_iste_yeni_1c191_400.jpg

Numara ve isimler cok iyi.

Formalar çok iç açıcı olmamakla birlikte açıkçası sarıyı beğendim de ya şu Türk Telekom yazısı ne kadar dandik bir yazıdır arkadaş.Ne bileyim logosu falan koyulamaz mı niye sadece oraya türk telekom yazıp kabak gibi bırakıyorsunuz ortada hey yarabbim.Hiç mi özenilmez hiç mi düşünülmez böyle şeyler standart ürünü sal gitsin.Nasılsa eşeğiz biz ya takımımızı tutup forma alıyoruz ya bastır gitsin anasını satayım.O armanın olduğu her kumaş parçası değerlidir bizim için ama bu kadar özensiz basit formalar görmek gerçekten üzücü.Umarım seneye dizaynı göze hoş gelen önceki senelere hiç benzemeyen güzel formalar tasarlarlar.İşte o zaman çok güzel olur.

Gitsinler, forma almam ben nike dan artik... 6 aya is beceremedi ler. Sanki raket design ettiler mi ne

Hani Katalog dan almissin bari renkleri filan dogru dürüz etseydin, onun icin de mi 6 ay gerek bide 500 isci ye

Sarı harika bence gerisi o kdar iyi değil :(

onlar a2nin forması değil

onlar antremanda giyelecek olan formalar

yanlış anlamışsınız

Şu siyah forma nasıl kabul edilebilir..Ayıptır ayıp....Adamlar freiburgla bizi bir tutmuşlar..Yapsana Mancester uniteda o formayı göreyim ben seni..Yada Portaya...

Parçalı forma konusuna hiç girmiyorum..Birde utanmadan Metin Oktay tasarımı diyorlar..Ya biz yanlış biliyoruz parçalıyı yada şu klübün başına gelen yöneticiler işi bilmezlikte master yapıyorlar..Bu arada nerede parçalının altındaki beyaz şort,kırmızı tozluk.Bir kerede doğru iş yapın dişimi kırıcam..Birazcık sarı beğenildi o da daha sonra çıkacak..
bence de sirf uzerinde arma var diye pijama ciksa alkis mi tutalim ,parcali formaya bak bir de ruhdan bahsediyorlar

Slim-fit konusunda Türk halkının genel vücut tipi göz önünde bulundurulmuş olabilir :D Adamın kocaman göbeği var slim forma giyince çok komik oluyo bazen :asd:

abi yapma ya bunu bana :D avrupada herkes eşkenar üçgenmi :D insan slim fit giydimi şöle nefesini içeri çekip kasıldıgında bile havaya giriyor hem futbolcularda eyvah göbegim gözükcek diye antremanı sıkı tutar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt