Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapılıyor

Siyah forma antreman forması resmen, parçalı beklediğim gibi değil ama yine de parçalı işte güzel yani beğendim ben, sarı forma ise en güzeli bence.. Rengi falan da çok iyi.. Adidas'tan iyi çünkü en azından saçma sapan numara ve isim yazmıyor.. Gayet renge uygun bir şekilde yazı tipi ve rengi bulmuşlar.. Sarının Türk Telekom reklamı keşke kırmızı renkte olsaymış ama neyse bu da iyi bence ;) Hayırlı olsun formayı en yakın zamanda almak istiyorum..

ya biz 2003 te de giydik o siyah formalardan daha güzeldi bu kadar sığ bir yaratıcılık görmedim futbolcu olsam ağlayarak çıkardım oraya :@ bu sene gider kolluk bileklik alırım GS Store den para verseler almam bu formaları

Siyah forma disinda hepsi cok güzel ve kaliteli. Parcali da baya kaliteli, sari forma da cok kaliteli. Cok begendim. Siyah forma kötü

Siyah , sarı , kırmızı en azından MOR ve PEMBE'den kat kat iyidir benim için:animation:

Ekli dosyalar

• renkler copy.webp
    renkler copy.webp
    478 bayt · Görüntüleme: 42

Sarı güzel fakat diğerleri lesh.Siyah çok güzel olabilirdi, fakat lesh ötesi

sarı alınır siyah belki alınır parçalı alınmaz adidas var o daha iyi

sunucu espri yaptı kendince

Arkadaş değişik bi renk çıkar bilmem ne rengi olur. Galatasaray forması her haliyle kutsaldır işte ne bekliyordunuzki?

nike logusu neden siyah parcalida sari niye yapmadilar anlamiyorum bunlari ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt