Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

e345345665555ssss.jpg

Maystro en sağda selam olsun.

Şu comic sans'ı bi değiştirin artık font mu kalmadı lan. Üstüne bir de siyah antrenman formaları. Tasarım yapamadık, pet şişesi teknolijisi ıvır zıvır yok ya.

Cevap: Forma Lansmanı Yapılıyor

Metin Oktay parçalısı diyorsan Metin Oktay parçalısı yapmalısın. Bugünkü sarı - kırmızı forma değil Metin Oktay, parçalı forma bile değil.

Yakasi tek renk diye, arkasi kirmizi diye, Nike logosu siyah diye rezalet mi oluyor forma? Ben Galatasaray´i senin bilemeyecegin kadar iyi biliyorum merak etme sen. Herseyi elestirerek süper taraftar olunmuyor. Alma kardesim o zaman forma. Sen almiyorsun diye batmaz Galatasaray. Baskalari alir. Nike logosu siyah diye küfür ediyorlar ya, rezalet diyorlar. Komedi.

Parcali ve sari forma süper. Benim fikrime mi karisacaksin?

siyah gayet güzel .erkeksi işte daha ne ?sarı şık. parçalı eh işte :D

Neyse dedik dunku siyah ve parcaliyi gordukten sonra, sari formayi aliriz artik bu sene.

Ama sari hepsinden berbat cikti. Boyle yaka mi olur lan 2011 yilinin modasinda.

Alayina yuh cekiyorum

Arkadaşlar bence Sarı forma Elit kategorinin habercisi.Gerçekten müthiş olmuş.

Burada paylaşılan bir sarı forma vardı tıpkısı ve müthiş.Herkes onu çok beğenmişti.Galiba o forma slim fitti bunlar daha geniş

abi ben memnun degilim tam olarak içi ferah olan var mı kafasında soru işareti rahatsızlıgımızı bildirelim ki daha iyilerini elde edelim herşeye galatasaray için eyvallah dersek hem kendimizi hem galatasaray ımızı daha iyiye kavuşturamayız benim galatasarayım kusursuz olmalı kötünün iyisi degil !!!!

Tamam rahatsızlığımızı bildirelim tabikide forma almayalım protesto edelim ne demek yahu.

selçuk un arkasında selçuk mu selçuk inan mı yazıyordu acaba

ona göre bastırcam formanın arkasına

formalarda en ufak bir çalışma olmamış çok belli elit falan dye kandırmayın insanları hayır madem bişey yapamadın bu kadar beklentileri yüksek tutma ruh der kiymiş çok sinirlendim ya ulan forma yapamayan tek takım biziz ya kaç senedir yeter be yeter

formaları beğendim,pembesi morundan sonra bu formalar içimi ısıttı doğrusu.beğenmeyenler olabilir ama bence güzel bir kolaksiyon olmuş,zaten sadece ligde olacağımızdan bizbize maçlar yapacağız yeter bu formalar.görende sanki ş.liginde gidecez diyip eleştiri yapar bunuda anlamak mümkün değil.

eleştirebilceğim tek şey parçalının ters renk olması,bana ters geliyor bu mevzu sarı solda kırmızı sağda olsa daha güzel olurdu ama genel standartlar korunmuş.

Birde bilmeyenlere bir not;

uefa bu forma olaylarında 2 adet formanın dışında 3. bir formayı klüplerin renginden farklı bir renkde olmasını istiyor her sezon ve 4 yıl boyuncada o renkler kullanılmıyor,yani siyah formayı biz 4 sezon önce giymişdik hatırlarsanız ve 4 yıl boyunca sihay giymedik,gittik morlarla pembelerle uğraştık bunun nedeni uefanın aptalca uyguladığı forma politikalarıdır,klüplerin tercihi değildir burda lütfen klüpleri ve sponsor firmalara kızmayın.Bu sezon siyah seneye belki tekrarda turuncu giyeceğiz,belli olmaz ama uefa kriterleri böyle malesef.

Bakın fenerde yeşil bir alternatif forma yaptı bunun nedenide uefa kriterleridir.Herkez bilmeden konuşuyor yorum yapıyor biraz araştırın lütfen...

parçalıda ki nike simgesi beyaz olsa iyi olurdu.

birde kalıplar aynı cuval gibi.biraz daha dar olabilirdi.

Nike simgesi beyaz olsaydi, bu sefer de Trabzonspor´la ayni yapmislar, rezalet diyeceklerdi. Hertürlü begendirme sansimiz yok. Illa ki birsey bulurlar.

Neyse bu formalar altında önemli başarılar kazanırız inşallah bu sene.

Kulübe destek olcam,forma alcam diyenlere söylüyorum.

Kulübe destek sadece forma almayla olmuyor.GSStore da sadece forma satılmıyor.

Orda bi dünya ürün var gidin onları alın ama şu formalardan almayın.Bunlar satarsa bizi enayi yerine koymaya devam ederler.Bu adamlar formadan anlamıyor kakalayalım şu dandik formaları derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt