Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

Eskiden beri hep formalarımız Nike olsun isterdim, çok pişmanım çok :(

Şimdi bana sarı formanın ne albenisi var falan demeyin. Formanın bir asaleti olur, sarı formada bu asalet var. Mesela Manu'nun bu seneki forması da düz -görünüşte- ama göze hoş ve karizmatik gelmiyor mu?

18855.jpg

Hayal kirikligina ugradim. Nike a protesto maili ( Nike Hollanda ) yollayacagim. Fark ettigim kadari ile burda cogu arkadasimiz memnun degil. Eger yoneticilerde izin verirlerse, forum adina mail atmak isterim. Bunun etkisi bir kisi gonderilmis mailden daha fazla olur cunku.

Parçalı formanın siparişini verdim.Hayırlı olsun.

beyler ben hiç üzülmüyorum çünkü seneye bizim istedigimiz gibi forma çıkartmak zorunda kalacaklar..bu seneki satışlar onlara bunu anlatacak :sopa:

Hayal kirikligina ugradim. Nike a protesto maili ( Nike Hollanda ) yollayacagim. Fark ettigim kadari ile burda cogu arkadasimiz memnun degil. Eger yoneticilerde izin verirlerse, forum adina mail atmak isterim. Bunun etkisi bir kisi gonderilmis mailden daha fazla olur cunku.

Anket sonuçlansın onun sonucuna göre bir organizasyon yapıcaz..

GALATASARAY Armasının bulunduğu her forma benim için güzeldir..!

Adamlar zaten bizim olaya duygusal yaklaştığımızı bildiği için özenmiyor formalara.Bu adamlara bez parçasının üstüne Galatasaray arması bassan yine alır diyip bizi kazıklıyorlar.Bu kafayla daha çok dandik forma görürüz.Yapsınlar bakalım Barça ya ManU ya Celtic e böyle formalar adamlar alıyor mu protesto mu ediyor.

Şimdi bana sarı formanın ne albenisi var falan demeyin. Formanın bir asaleti olur, sarı formada bu asalet var. Mesela Manu'nun bu seneki forması da düz -görünüşte- ama göze hoş ve karizmatik gelmiyor mu?

18855.jpg

Sarı forma en düzgün formamız zaten...

Kimse sarı formaya laf etmesin gayet güzel.Bir de satışta olsa ne iyi olurdu şimdi

bende çoğunluğun aksine sarıyı beğenmeyip siyahı daha bi beğendim ya :D

Forma tabiki alcaz görevimizi yerine getiririz ama olay o değil ... ben 65 lira değil 100 lira veriyim ama gerçekten kaliteli forma aliyim ... İçime sinsin ... Açıkçası bu formaların hiçbirini içime sinerek giymem ya ne biliyim ortada taraftarlaın kendi yaptıkları o kadar güzel formalar vardı onlardan 3 unu seçip yapsalardı herkesçe çok daha fazla beğenilirdi hele bi sarı forma vardı şunu yapsalar nolurdu ya :/

25427802243389055269.jpg

Sarı forma Ekim ayının başından itibaren, günlük giyim koleksiyonu ise Ağustos ayı itibarıyla satışa sunulacak.

Elit falan değiliz arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.

Nike'ın gözünde Trabzon = İBB = Galatasaray.

Evet iste bunu protesto etmeliyiz beğenmediği halde alanlar da bir ayrı yani tam destek diye artislik uğruna kendileri çok zengin oldukları için havaya 100 tl 65 tl atmamızı istiyorlar ... Bir tane de bize alın zengin arkadaslar ok

Sarı forma MOR+TURUNCU+PEMBE+KREM gibi uyduruk renklerin hepsinden daha iyi.

Uzun zamandır bekliyordum.Ekim ayına kadar daha beklemek zorundayım galiba.Satışa o zaman çıkacakmış.

Ve inşallah sarı formayı gelecek senelerde de çıkarmaya devam ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt