GSC Haber Forma Yan Sponsoru Alfemo Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1763807890469.webp

Türk sporunun öncüsü Galatasaray, modern tasarım çizgisi, yüksek üretim standartları, kalite ve yaşam alanlarına değer katma vizyonuyla mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo ile Futbol A Takımımızın forma yan sponsorluğu anlaşmasına imza atıyor. Anlaşmanın imza töreni daha sonra duyurulacaktır.

oğlanın odasına gardrobu alfemodan almıştım. doğru tercih yapmışım 👍🏼

Dursun Özbek: "Galatasaray her zaman öncü olmuştur. Sahada rekabet ederken, kulüp yönetiminde de sürdürebilir, güçlü bir yapıyı benimser. Attığımız bu imza kulübü sağlam temeller üzerine inşa etmenin bir başka göstergesidir."

"Mauro Icardi oturma koltuğu. Victor Osimhen oturma koltuğu gibi şeyler düşünüyor musunuz?"

🗣️ Alfemo Genel Müdürü Tolga Kaya: "Bu konu ile ilgili birkaç proje var kafamızda. Özellikle koltuk grubunda çok kısa zamanda Galatasaray logolu ürünleri hayat geçireceğiz."

1771576283035.webp

Abdullah Kavukcu: "Bizim 12 önemli maçımız var. Kazanarak tek tek devam etmeliyiz. Juventus'u da çok önemli bir skorla yendik. Medyada her gün yeni futbolcu yazılıyor. Taraftarların beklentilerini yükseltiyorsunuz, bu da bize farklı şekilde şey oluyor. Transfer ve Ocak dönemi çok zordu ama güzel bir dönem geçirdik. Bu da sahada kendini gösteriyor. Satın alma opsiyonlarımız var. Başkan ve hocamız ile karar veririz."

1771576294460.webp

Gelecek sene olacak mısınız?

Abdullah Kavukcu: "Gelecek için Allah hayırlısını nasip etsin."

Dursun Özbek: "Galatasaray, olimpik sporları Türkiye'ye getiren kulüp. Ayrıca Ali Sami Yen'in misyonu ile yetiştirici kulüp olmak gibi özelliği var. Türkiye'de voleybol ve diğer branşlarda oynayan birçok sporcu Galatasaray kökenli."

1771576313575.webp

Abdullah Kavukcu: "Güzel bir ara transfer dönemi geçirdiğimize inanıyorum, bu da sahada zaten kendisini gösteriyor."

Abdullah Kavukcu: “Kiraladığımız oyuncuların satın alma opsiyonu bize ait olduğu için sezon sonu başkanımız ve hocamızla birlikte karar veririz”

"Mauro Icardi oturma koltuğu. Victor Osimhen oturma koltuğu gibi şeyler düşünüyor musunuz?"

🗣️ Alfemo Genel Müdürü Tolga Kaya: "Bu konu ile ilgili birkaç proje var kafamızda. Özellikle koltuk grubunda çok kısa zamanda Galatasaray logolu ürünleri hayat geçireceğiz."

Ekli dosyayı görüntüle 316236
Soruya bak. Yok Sane çekyatı, Sara divanı...

Ekli dosyayı görüntüle 316236
İkisinede oturmak istemezdim, tehlikeli isler

Dursun Özbek: "Hayallere ulaşmak ve peşinden koşmak önemli. Kulübü, hayal ettiğimiz seviyeye kademe kademe getiriyoruz. Bundan sonra da hayallerimiz var. Galatasaray, bu öncü misyonundan hiçbir zaman vazgeçmeyecektir."

Geri
Üst Alt