Formadaki Reklam Baskılarını Çıkarma Yöntemi

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Birçok renktaşımın özellikle Ülker reklamından hoşnut olmadığı aşikar.

Bundan kurtulmanın yöntemlerini paylaşalım istedim.

Sizlerinde yöntemleriniz varsa paylaşmanızı rica ederim.

(Aşağıdaki bilgiler ALINTIDIR)

btvmu2digaej_bt.jpg

btvmu6wieaa850p.jpg

formayı mundar etme riski yüksek o yüzden gerek yok.

HTC One M8 - Onu gör, onu hisset.

FORMA YANARSA SENİ NERDE BULUCAZ AHMET AĞABEY

Beni neden buluyon be ya Refikof. Ben naptım. Yol gösteriyom. Yapamıyosan kendine güvenmiyosan yapmazsın.

Neyse kaçıyom ben. Birazdan burası " Abi formayı iç ettim" diyenlerle dolar taşar. Kaçtım ben... :dogrun::dogrun::dogrun:

---

Bu bir GSStore'a ek gelir kazandırma amaçlı hazırlanmış bot mesajıdır." :melek:

Berat eldiven H.o

Ben bu isi anlamadim arkadas. Ben gecen sene Store dan parcali aldigimda arkasinda Ülker yazmiyordu. Bir kac hafta sonra arkadas aldi, onda yaziyordu. Iyi ben sansliymisim demekki :)

Ben bu isi anlamadim arkadas. Ben gecen sene Store dan parcali aldigimda arkasinda Ülker yazmiyordu. Bir kac hafta sonra arkadas aldi, onda yaziyordu. Iyi ben sansliymisim demekki :)

Geç kaldıklarında baskısız satışa koyuyorlar. Aslında gögüs reklamı alınmadan formaya yapışsak iyi olur.

Ben bu işle ugraşıyorum

Çıkmaz

Boşuna debelenmeyin bok edersiniz formayi

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk önce sahte formada denemekte fayda var.

Yönetim yönetim olsa acilen ülker denen fb yalakası firma ile bu anlaşmayı fesheder!

G.Saray’dan KAP’a gönderilen açıklama şöyle:Şirketimiz ile Yıldız Holding A.Ş. arasında 2013-2014 futbol sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 (son sezon opsiyonlu) futbol sezonu için reklam hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Buna göre, Yıldız Holding A.Ş. Şirketimize, 2013-2014 futbol sezonu için 5.800.000 TL, 2014-2015 futbol sezonu için 6.300.000 TL ve eğer 2015-2016 futbol sezonu için de anlaşma sağlanırsa 6.300.000 TL ödeyecektir.

çok alakasız bir konuya parmak basacağım ,bugün cevahir avm gsstoreye bir umutla gittim beyaz formamı sırtıma geçireyim diye mamafi hesaplamalarıma göre benim aylık maaşıma 14 adet forma geliyor gelde adalete küfür etme :mad-49:

Geri
Üst Alt