Formula 1 Takip Başlığı | Norris Şampiyon Oldu

Bizim sorunumuz aslında iyi araç çıkarmaktan ziyade güncellemeler konusunda oluyor yoksa kuralların değiştiği her dönem zirveye oynayan araç yarattık bu seferde zirveye oynayacak araç olur ama güncellemeler konusunda hata yapmazsak iş değişir aksi durumda yine 7-8 yarış çok iyi gidip sonra sıçarız.

Son 2 senede testlerde bizimkilerin suratları muşmula gibiydi araç kontrol edilemiyordu sezon başı direk dayanıklılık sorunları ortaya çıkmıştı motoru kısmak zorunda kalmıştık bu sefer tek motorla inanılmaz uzun turlar atıldı hiçbir dayanıklılık sorunu yok.

Geçen hafta her şeyin rayında gitmesi iyi oldu hem motor hem diğer parçalarda buraya net güncellemeler geldi aslında bir nevi sürekli üstüne koyuyoruz

Beklentimi yükseltme işte, her sene kendimi buna ayarlıyorum :asd:

Red Bull tenekesi orta sıralarda takılır gibi. Mercedes ve McLaren de eskisi gibi birleşseler bile Yeni Ferrari'yi durduramazlar. Rüzgar tersine döndü artık, Yeni Ferrari çağı başladı.

2011 yiliydi sanirim ferrarimiz testlerde ucup kaciyor dayaniklilik sov yapiyoruz.Arac tık demiyor masallahi var cogu zaman oldugu gibi gridden ferrari ucak uretmis haberleri ardi ardina geliyor.Cok heyecanliyiz hevesliyiz.Sezonun ilk yarisi aus gp bi ciktik siralamaya redbull 1.5 saniye takti.özetle Inanmiyorum inanmiyorum inanmiyorum kardesim.

2011 yiliydi sanirim ferrarimiz testlerde ucup kaciyor dayaniklilik sov yapiyoruz.Arac tık demiyor masallahi var cogu zaman oldugu gibi gridden ferrari ucak uretmis haberleri ardi ardina geliyor.Cok heyecanliyiz hevesliyiz.Sezonun ilk yarisi aus gp bi ciktik siralamaya redbull 1.5 saniye takti.özetle Inanmiyorum inanmiyorum inanmiyorum kardesim.
Hatta o zaman ön kanatlarin esneme muhabbeti vardi bi kanat uretmistik benim diyen kuş oyle kanat cirpamaz.Gel gelelim ardimizda patlamisti ne gunlerdi

lec 1
ham 13

reis şüphelendi

drs'in kaldırılması rekabetçilik anlamında güzel olmuş ama geçiş yapmanın zorluğu da formula 1'i 2011'den önceki kabızlığa itebilir biraz. en azından pilotajın biraz daha fark yarattığını görebiliriz, geçen seneki garabetten sonra hakikaten en iyi pilot şampiyonluğun baş adayı haline gelebilir.

Geri
Üst Alt