Formula 1 Takip Başlığı | Norris Şampiyon Oldu

Aston da para sıkıntısı yok.Üstüne en yeni ve gelismis rüzgar tüneline sahipler,F1 tarihinin en iyi baş mühendislerinden birini takima kattilar.Fernando gibi bir pilota sahipler diger takimlardan da iyi seviyede kaliteli mühendisleri kadroya kattilar.Sonuç ? Honda icten yanmali motor konusunda batirdi.Batarya konusuda keza 350 kwh enerji uretmesi gereken bataryanin 250 yi bile zor yakaladigi söyleniyor üstüne bu bok gibi bataryanin yedegini bile üretememisler.Honda f1 motoru kısmanda calisan muhendislerinin bir cogunu kaptirmis ve bunu motor sagliyacagi takima söylememis newey tamamen tesadüfü sekilde bunu ogrenmis.Fabrikaya gittiginde aylarca kandirmislar.Üstüne aracta kalici sinir hasari birakabilecek kadar fazla vibrasyon sorunu var.Bu titresimden aracin dış parcalarinda bile kopmalar kirilmalar yasamislar.Takim en azindan benim hatirladigim kadariyla daha sezonun ilk antrenman seansina bile başlamadan yarisi tamamliyamacaklarini acikladi.Özetle bu kadar imkana ragmen sunlarin yasanmasi f1 tarihine gececek seviye rezillik
E Honda’yı dava etmemişler mi?

E Honda’yı dava etmemişler mi?

Astonun anlaştığı honda
IMG_0756.webp

En azından 3'ncülük yarışında 7-8 araç var orası keyifli olur.

Ama adamlar çok güçlü yapacak bir şey yok o son Toto'nun gülüşü gördükten sonra 2027'ye hazırlanmaya başlamak lazım. :asd:
Ben size dedim işte sezon öncesi. Yok dediniz uçuyoruz dediniz, umut verdiniz

sadman.gif

Ulan Umut! Sezon öncesi verdin gazı verdin gazı. Şimdi de 3. lük mücadelesi falan diyorsun. Yuh sana be

Geri
Üst Alt