Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.175
- 28.886
- 2.848
Araç alırsam mclaren alacağım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç alırsam mclaren alacağım
ferrari satışının durması gerekirAraç alırsam mclaren alacağım
Ferrari F1 gibi gezegenin en berbat yönetilen spor takımının alamaması kadar doğal bir şey yok. Göz göre göre elden kaçırdık adamı@Umut Işık , renktas hani bu adam Ferrari'ye gidecekti ve cigir acacakti, sonra Ferrari ucusa gececekti?
Umut ne dese olmuyor, o garibime gitti sadeceFerrari F1 gibi gezegenin en berbat yönetilen spor takımının alamaması kadar doğal bir şey yok. Göz göre göre elden kaçırdık adamı
adam zirvede ferrari şuan mourinho gibi diptekileri alabilir@Umut Işık , renktas hani bu adam Ferrari'ye gidecekti ve cigir acacakti, sonra Ferrari ucusa gececekti?
Ne bileyim, Umut oyle yazdikca ben bile gaza gelmistim.adam zirvede ferrari şuan mourinho gibi diptekileri alabilir
Rory Byrne kadar akıllı bir o kadar da deli birisi aslında Newey. Rory'nin yıllar önce Schumi, Ross ve Todt ile yaptığının bir benzerini yapabilirdi de onu Ferrari'ye getirebilecek üst akıl yok yönetimde. Efsane dörtlüydü o dörtlü, o ekip toplanmadan önce 20 yıl şampiyonluk yüzü görmemiş bir takımdık. Newey gibi bir isim ile mevcut zinciri kırabilirdik.adam zaten ingiltere ve hollanda bölgesi düşünüyordu. ailesi ve bebe beliğin eğitimi için.
adama en son french riviera bölgesinden çalışma teklif edildi. Uzaktan iş gibi, ona ihtiyaç duyulduğunda helikopterle götürülecekti işe ciddi de para teklif etmişlerdi XD
yine de böyle bir deliliğe imza atmayıp aston martin monotonluğunu seçmesine şaşılmamalı. ferrari delilerin mekanı. Max verstappen gibi adamların yeri. Ya öyle bir kırık olup Schumacher gibi, şampiyon olursun. Ya da kimi gibi duygusuz biri gibi olursun. Ortası ferraride iş yapmaz. ekstrem adamlar lazım oraya. Akıllı adamın işi yok orada. Zaten akıllı adam da çalışamaz.
Rory Byrne kadar akıllı bir o kadar da deli birisi aslında Newey. Rory'nin yıllar önce Schumi, Ross ve Todt ile yaptığının bir benzerini yapabilirdi de onu Ferrari'ye getirebilecek üst akıl yok yönetimde. Efsane dörtlüydü o dörtlü, o ekip toplanmadan önce 20 yıl şampiyonluk yüzü görmemiş bir takımdık. Newey gibi bir isim ile mevcut zinciri kırabilirdik.
Zaten Ferrari delicesine büründüğü milliyetçi kimliğinden çıkamazsa kolay kolay belini doğrultamaz, iyi oldu gelmediği
Benim de demek istediğim öyle tek bir deli bu takımı kurtaramaz artık. Takımın üst yönetiminden pit ekibine kadar çok farklı bir yapı oluştu.Newey pembe g.lü beyaz bir deli.
Ben gerçek bir deliden bahsediyorum, max gibi, schumacher gibi, biraz genç alonso gibi.
öyle kibar feyzo tipinde beyaz bir adamın hafif çılgınlıklarından bahsetmiyorum. zurnayı alıp milleti sopalayacak bir delilikten bahsediyorum. Yoksa o takımı kurtaracak başka bir unsur yok.
siyasetten örnek Trump, Milei gibi bir tip. Zaten arjantinin de ekonomisini o tip kurtarırdı
ben kurtarır demedim, öyle adamların yeri dedim.Benim de demek istediğim öyle tek bir deli bu takımı kurtaramaz artık. Takımın üst yönetiminden pit ekibine kadar çok farklı bir yapı oluştu.
Üstte bahsettiğim isimlerden o gün birisi bile eksik olsaydı belki de Schumi - Ferrari efsanesini bugün yaşamamış olacaktık. O ekibin içinde delilikleri bir kenara bırakın 4 deha, 4 lider birden vardı. Schumi gibi birisini getirsen bugün Ferrari'ye ama arkasında Rory Byrne gibi bir beyin olmazsa yine yolda kalacaksın ki Newey dediğimiz adam yıllarca Rory Byrne gibi gelmiş geçmiş en iyi tasarımcıya kafa tutabilen tek kişi olmuştu. Demek istediğinizi kesinlikle anlıyorum ama doğru kombo sağlanmadıkça 3 Schumi + 2 Max bir araya gelsin yine dikiş tutmaz. Yoksa zaten genel olarak F1'de yırtıcı, deli pilotlar, çılgın takım patronları şampiyon oluyor.
Ferrari'nin her şeyden önce iyi bir baş tasarımcıya ihtiyacı var neredeyse 20 yıldır. Newey gibi tarihin en isimlerden birisini alabilme şansın varsa alacaksın. Ferrari yıllardır dengeli araç yapamıyor. 2014 sonu Vettel'i o kadar maaşla alacaklarına Newey'yi kaçırabilseydik muhtemelen son 9 senede en azından 4 net şampiyonluk görürdük