- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
işiniz yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
f1 izlemekişiniz yok mu
Uçan Hollandalının kanatlarını kırmışlar demek ki araç olmadan hiçbir şeymiş...verstappen 7
Sezonun yarısındayız ve görünen o ki Redbull araç olarak 3 veya 4'ncü sıraya gerilemiş böyle giderse 4 yarışa puan farkı kalmaz.Mcl 98 den sonra ilk takimlar sampiyonlugu yukleniyor.Pilotlari bi sekilde verso alicak diyorum halen ama boyle giderse basini alir.
Valla en kotu senaryoda dahi versonun podyumdan dusecegini dusunmuyordum.Oyuzden bir sekilde alir diye dusunuyorum mcl ve norrisin sicma ihtimali halen var ulan sampiyoz oluyoz galiba halen demiyorlar bunu idrak ettiklerinde o baskiyi kaldirabilirlermi bakacaz.Fakat verso boyle gerilerde kalirsa siccalar bile kazanabirler takimlar sampiyonu olacaklar zatenSezonun yarısındayız ve görünen o ki Redbull en kötü araç haline gelmiş 4 yarışa puan farkı kalmaz.
Mclaren Miami'de bangır bangır gelirken dubaya çarptık taban hasarlı diye bahaneler üretmeye başladıkları gün gerçeklerden uzaklaşmışlardı o gün duba ya da güvenlik aracı girmese yine aynı senaryo olurdu.Valla en kotu senaryoda dahi versonun podyumdan dusecegini dusunmuyordum.Oyuzden bir sekilde alir diye dusunuyorum mcl ve norrisin sicma ihtimali halen var ulan sampiyoz oluyoz galiba halen demiyorlar bunu idrak ettiklerinde o baskiyi kaldirabilirlermi bakacaz.Fakat verso boyle gerilerde kalirsa siccalar bile kazanabirler takimlar sampiyonu olacaklar zaten
Bencede oyle neweyin eligi etegini cekmesi hem ayar hem gelisim yonunden yolunu kaybetti rb newey tasarim anlaminda batirmista olabilir ama sezona baslangiclari yine 2023 kadar olmasada baskindi.Newey ayriligi sonrasi bocaladilar bide yaz arasinda frenlerle ilgili bir yasak gelmis en cok rb etkilendi deniyor iyi oldu ama rekabet iyidir.Mclaren Miami'de bangır bangır gelirken dubaya çarptık taban hasarlı diye bahaneler üretmeye başladıkları gün gerçeklerden uzaklaşmışlardı o gün duba ya da güvenlik aracı girmese yine aynı senaryo olurdu.
Şu an yanlış bilmiyorsam Newey sözde çalışıyor gözüküyor ama tüm çalışmalardan uzaklaştırılmıştır genelde böyle oluyor.
Onun kaybıda gelişim açısından etkisi görünenden büyük olabilir.
redbull diğerlerinden bu hızla kopmaya devam ederse şampiyonluk gelir. redbull ne olursa olsun 2. en iyi araç olmayı başarırsa anca o zaman pilotları alabilir. ancak pek olası gözükmüyorPilotlarda fark kolay kolay kapanmaz.. 2 - 3 adet DNF lazım..
Ama takımlar şampiyonluğu geliyor.. Yıllardır bekledik, çok bekledik..
Go McLaren..