Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.404
- 65.514
- 3.963
GeldiNorris pole geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GeldiNorris pole geliyor.
Türkiye Formula 1 takımı olsaydı nasıl olurdunun cevabıOnce 4.siradan basla kazan,sonra pole al kazanama, sonra cuma gunu ucak gibi basladigin haftasonunda 9 ve 10 ol.4 hafta icinde yasadiklarina bak anasini satayim ne takim be deli cikarsin.
Tarihi yanlış hatırlamışım, Monako zaferinden sonra şampiyon olmuştuk düzelteyim.Ferrari'nin gün içinde yaşattığı rezaletten anlamalıydım derbiyi kazanacağımızı. İkisi birlikte yüzümü güldürmüyor bir süredir![]()
Sezonda 1-2 yarış kazansak bana yeter o kadarı bile mutlu ediyor.Bunlar tesadüf değil. Ben kendimi bildim bileli bu durum böyle
İstisna birkaç sezon hariç genel şampiyonluklarda da durum böyle
Ekli dosyayı görüntüle 263256
Ekli dosyayı görüntüle 263257
2026 sonrasını iple çekiyorum, 2027'yi de şampiyonluk görmeden geçirirsek gelecekte evladımı hiç zorlamayacağım Ferrari taraftarı ol diyeSezonda 1-2 yarış kazansak bana yeter o kadarı bile mutlu ediyor.![]()
2026'da motor yönünden ciddi avantajlıyız elektrik kısmı artacağı için o konuda baya tecrübemiz var diğer ama aerodinamik konuda nasıl oluruz bilmiyorum.2026 sonrasını iple çekiyorum, 2027'yi de şampiyonluk görmeden geçirirsek gelecekte evladımı hiç zorlamayacağım Ferrari taraftarı ol diye![]()
Burası Ferrari, Umut. Bu takım nice umutlarımızı yok etti. Şampiyonluğu ilan etmeden sevinmemin imkanı yok. Monza zaferleri hariç tabii ki, orada piste inip asfaltı öpmezsem doyamıyorum F1'e2026'da motor yönünden ciddi avantajlıyız elektrik kısmı artacağı için o konuda baya tecrübemiz var diğer ama aerodinamik konuda nasıl oluruz bilmiyorum.
Çok heyecanlı
Evetİşsiz misin