Formula 1 Takip Başlığı | Piastri 234-226 Norris

1. Baslayip 2. Bitiren Norris gunun surucusu niye oluyo olm Verstappen 2. Baslayip Norris’i gecti ardindan Russell’i da gecip 1. siraya cikti oyle goturdu yaris boyu yine de Norris seciliyo gunun surucusu ne sacma ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 set yumusak hamurla bile yaklasma hizi yeterli degil ki yetmedi zaten.Şarlda boyle anlarda yeterince iyi bir is cikartiyormus hissi vermiyor uzun zamandir ama yinede abv ferrari yapacagin aracinda,getirecegin guncellemeninde abv.Nor start almayi mclaren de strajeyi yapmayi ogrenirse verso ile kapisir ama bu seneyide verso alir.

ferrari küme düştü

Hamilton ne yaptı etti podyuma çıktı.
geçen yarışlarda da dedim, mclaren, ferrari gibi ekipler 1. başladıklarında onu götürmeleri zor. çünkü arkanda üst sıralar için oynamayı bilen bir ekip var.

isterse2 mclaren verstappenin önünde başlasın 2 araçla. hatta aralarına ferrarileri de koyalım 5. sıraya da maxı koyalım. max yine 1. bitirir. çünkü en önde olmadığın anlarda strateji yapmak kolay. öndekini takip edeceksin. ama 1. giderken, arkandaki takım buraları daha iyi oymuyorsa hamleyi her zaman senden önce ve senden daha iyi yapar. bugün max yumuşak taktığı turdan bir iki tur önce norrisi alsalardı avantaj sağlarlardı. ama redbull her zaman stratejide cevap vermek zorunda kalan değil, cevap verilen takım pozisyonunda kalıyor.

hamle yapmazlarsa oh herkes ne güzel norris 1. bu yarış böyle giderse max 1. olamaz diyor. ama adamlar öyle bir şey hazırlıyor ki, bir şeyler yapmazsam bu beni geçecek diyorsun. sonra hamle yapayım kararını verene kadar adam arayı kapatıyor. seni hamleye zorluyor.

görüyorum max 1. giderken arkasındaki hiçbir takım risk alıp da yumuşak takalım demiyor. mal gibi maxın 4 saniye arkasından onu takip ediyorlar. redbullun strateji ekibi de bu işi biliyor. arabayı yapanlar da biliyor, sürücüsü dr biliyor

Bu hafta sonu Avusturya yarışı var Monaco sonrası açık ara favori olan taraf Ferrari hatta duble yapması gerekiliyor eğer olunamazsa araç 1 değil 10 adım geri gitmiştir bu haftaki yarış aracın durumu hakkında net bilgi verir.

Bu hafta sonu Avusturya yarışı var Monaco sonrası açık ara favori olan taraf Ferrari hatta duble yapması gerekiliyor eğer olunamazsa araç 1 değil 10 adım geri gitmiştir bu haftaki yarış aracın durumu hakkında net bilgi verir.
Mercedes bile geçmiş durumda şuanda. Bir takım güncelleme getirip nasıl geriye düşer işi yapan ferrari olunca şaşırmıyor insan.

Mercedes bile geçmiş durumda şuanda. Bir takım güncelleme getirip nasıl geriye düşer ferrari olunca şaşırmıyor insan.
Araçların karakteristik özellikleri var frenleme, çekiş, viraj o yüzden pistten piste bir takım bazen öne çıkabiliyor diğer araçlardan geride bile olsa Ferrari burada rahat kazanabilir.

Adı sprint olan formatta nasıl sadece 2 geçiş olabilir. Kaldırsınlar şu formatı.

hız sıralamam

red bull
mclaren
mercedes

ferrari eşşekleri

Ferrari ne oldu da sene başından daha kötü hale geldi. Herkes güncellemelerle birlikte RedBull'u yakalamasını beklerken yine "Ferrayiz biz, akıllı okulun" dediler. Bu arada Perez'i hala tutan RedBull'a da diyecek söz bulamıyorum. Mercedes'te de gelişme var gibi. Vers- Mercedes olur mu acaba?

verstappen bu sene efsane sürüyor. mclaren daha iyi olmasına rağmen adam pilotajla kazanıyor. norris ve piastri'nin daha 40 fırın ekmek yemeleri lazım vesrtappen'le aşık atabilmek için.

leclerc eşşşeği sainzi bile geçemiyor bu sainz seneye gidecek :)

Geri
Üst Alt