Formula 1 Takip Başlığı | Piastri 234-226 Norris

ben anlamadım ya sırf ilk turu lider geçti diye piastriye galibyet mi verdiler?

Neden Lando nun 1. liği vermesini istediler

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mclaren.gif

Şimdi bu tüysüz kazanmış mı oldu. Peh

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

verstappen hanedanlığı kısa sürdü 3 yarışa norris lider olur

Verstappen ayni durumda birinciligi vermezdi (2-3 puanla birincilik giderse, iyi eglence olur😂)

son zamanlarda izlediğim en boktan verstappen ve lambiese yarışıydı. mclaren'le yarışın başında önüne geçemediysen zaten yarışamıyosun anladık da hamilton'ı da yarışın ortasında o kadar hız ve lastik farkına rağmen gelip rahat geçemiyosan zırlama daha iyi yerde bitirebilirdik diye kardeşim. napacak girip herif mi sürecek arabayı. yarışın başında fazladan norris'in önünde kaldı yerini verene kadar ki avantajı için ceza almadı, sonda hamilton'a kamikaze dalışı yaptı adamı yarış dışarı bırakamadığı için ceza almadı. ceza vermedikçe herif hak görüyor heralde kendinde. daha da diyo ki normal geçecektim sağ virajda sağa döndü diyo, napacak sen geç diye duvara mı geçirecek adam kendini.

hakikaten babadan geçen çok büyük öfke kontrol problemi var heralde herifte. zaten mclaren uçmuş gitmiş sadece hamilton'a odaklansan daha iyi araçla rahat podyumu alırdın. malca hırsına 4.'lükten bile oldu ki gene korunmasa 5.'likten de olması gerekirdi nerdeyse hamilton'ın yarışını piç edeceğinden ötürü.

geçen yılın ortasından sonra görünüyordu zaten mclaren'in red bull için en büyük tehdit olacağı. red bull'un yerinde saymasıyla daha da erken oldu yakalamaları. ama ufak tefek işlerle norris'in zaten ucundan başından kazanacağı yarışları da çöpe atmaya devam ediyolar. bugün norris piastri'ye göre çok daha kusursuz yarıştı ama öyle böyle ellerindeki 1 numaralı pilotun rahat 10 saniye marjlık galibiyetini hiç ettiler. norris şampiyon olmak istiyosa bunlara göz yummak durumunda, ben daha hayatımda mızmızlanmayan, rol çalmayan, hakkını aramayan f1 şampiyonu görmedim. bu kafayla giderse max'in hep arkasında kalmaya mahkum olur.

tsunoda şu form ve istikrarla giderken perez sırf yeni kontrat aldı diye o koltukta kalırsa red bull seneye bugünleri de mumla arayacak hali gelir. bu sene zaten takım şampiyonluğunu verecekler, seneye sürücü şampiyonasına da başlamadan elveda derler. sürekli 2 araçla tek başına mücadeleyi tüm sezon verstappen-hamilton bile kaldıramaz.

Alonso ve hamiltonu ayiriyorum zaten kazanmak icin de savasamiyorlar.Kendi neslinde ki pilotlar ilik gotlu oldugundan cok simardi bu herif.Bi senna bi msc kafadan kirik bi jmp olsaydi gorurdu sert yariyorum ayagina yaptiklarini buna nasi yediriyorlardi.Yinede suclu kendisi degil bence.Yaptigi her herekete eyvallah cekip sinen yasiti pilotlar yuzunden agada pasada benim diyo dedirtirsen derler oyna devam.

Geri
Üst Alt