Formula 1 Takip Başlığı | Piastri 234-226 Norris

Eşşek sainz spin attı yine bariyerlerde

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DRS nin olmadığı ıslak pistte gerçek pilotlar ortaya çıkıyor.

bunlar söylendi norriscilere. bu senaryoları çok izledik

max kaza yapmazsa norris şampiyonluğu mucize

Yarış çok zevkli. Her an bir şey olacak gibi devam ediyor.

Allah'in isi iste...

Verstappen'i 17. baslatirsin, sonra bi bakmissin o senin cenaze namazini kildiriyor. :cigara: Tam bir MASTERCLASS

Ayrica ilgili kurali tam anlamiyla bilmiyorum. Norris tekrar basladiginda yol disina cikti, 3-4 arac geciyordu onu, yolun disina cikarak hepsinin onunde girdi gene.

"Going off track and gaining an advantage" olmuyor mu bu? O 3-4 aracin hakkina girmis oldu.

Bu yarışa girerken Norris için her şey çok iyiydi özellikle geç kalkan kırmızı sonrası şansı çok daha fazlaydı bir anda işlerin tamamen terse dönmesi gerçekten başka bir şey.

Alpineler duble yaptı gerçekten ilginç bir yarış oldu
Ferrariler soğuk havada hiç performans veremedi

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Allah'in isi iste...

Verstappen'i 17. baslatirsin, sonra bi bakmissin o senin cenaze namazini kildiriyor. :cigara: Tam bir MASTERCLASS

Ayrica ilgili kurali tam anlamiyla bilmiyorum. Norris tekrar basladiginda yol disina cikti, 3-4 arac geciyordu onu, yolun disina cikarak hepsinin onunde girdi gene.

"Going off track and gaining an advantage" olmuyor mu bu? O 3-4 aracin hakkina girmis oldu.
evet orada yerini 2 kişiye vermesi gerekiyordu

max reyizin yarış sonrası yayıncı kuruluşa verdiği röportajın türkçe çevirisi:

biz adı geçenlerin pek çoğu ile rakip bile değiliz. aynı şeyleri hiç yaşamadık. aynı yoldan yürümedik. aynı yollardan geçmedik. benzer başarılarımız da yok. üstüne üstlük rütbemiz de farklı. hak yiyenlere ve gecemizi gündüzümüze karıştırıp inancımızı daha çok artıranlara tekrar geçmiş olsun. şu an içinde bulundukları durum, zaten çok acı. o yüzden ben daha fazla konuşarak acıyı artırmak istemiyorum. allah, herkese önce vicdan rahatlığı sonra da huzur versin.

Geri
Üst Alt