Formula 1 Takip Başlığı | Piastri 234-226 Norris

Şampiyonluk günü.. 26 yıldır bekledik, çok bekledik..

Seneye sezon başından itibaren çekişmeli bir sezon olur umarım..

Leclerc dingiline umut bağlayan Ferrari ise tam bir loser olma yolunda ilerliyor.. Hiç bir zaman istikrarı yakalayamış, stres yönetimi olmayan orta halli bir sürücüden liderlik yapmasını bekliyorlar. Kendisi yetmezmiş gibi bir de kardeşine koltuk veriyorlar..

Birinin şu Verstappen denen ahlaksıza da ağzının payını vermesi lazım.. Anlaşılan hiç bir zaman başarılı olamamış, gridin sonlarına demir atmış bir babanın zorbalığına maruz kalmış.. Kişilik ve çok net karakter problemleri var..

leclerc ne yapacaktı daha.

geçmiş olsun, formalite yarışıydı zaten. buna rağmen max verstsppen, sezon genelinde ve bu yarışta sainzden daha fazla emeğe sahip ferrari üzerinde.

ferrariyi max bile şampiyon yapamadıysa bundan sonra şampiyonluk zor onlar için. gelecek yıl sürücü ekibi daha kötü bence. lewis ile leclerc birbirine pek uyumlu gözükmüyor. en iyi sürücü ikilisi yine mclarende norris ve yanındaki çaylak (gelecek yıl çaylak olmayacak) çok çok iyi ikili. ama en iyi sürücü hala redbullda.

bu pirinç daha çok su kaldırır, ancak şu tablodaki verilerle markalar yine mclaren, sürücüler yine maxa gider. Redbull perezden kurtulursa işler değişir

2'nci olmak aslında daha iyi oldu seneye daha fazla rüzgar tüneli testleri için hakkımız olacak aradaki fark bu kadar daralmışken ekstra rüzgar tüneli sürücüler kısmında ciddi fark yaratabilir.

Sainz eşeğinden kurtulduk bu bile şampiyonluk kadar sevinç veren bir olay.

Bu vesileyle takımımıza katılan Hamilton'a hoş geldin diyorum.

Dün maçtan dolayi bakamadim.Oncelikle carlos yolun acik olsun.Charles evlat biz senden raziyiz allahta senden razi olsun.Rengine kurban oldugum sahlanan essegim insallah seneye sampiyonuz oluruz,beklentim yok ama hayalim baki.Son olarakta şampiyona hosgeldin diyorum.

Sainz seneye sonunculukta sürünsün de bi rahatlayalım Redbull'u tebrik ediyorum.

leclerc ne yapacaktı daha.

geçmiş olsun, formalite yarışıydı zaten. buna rağmen max verstsppen, sezon genelinde ve bu yarışta sainzden daha fazla emeğe sahip ferrari üzerinde.

ferrariyi max bile şampiyon yapamadıysa bundan sonra şampiyonluk zor onlar için. gelecek yıl sürücü ekibi daha kötü bence. lewis ile leclerc birbirine pek uyumlu gözükmüyor. en iyi sürücü ikilisi yine mclarende norris ve yanındaki çaylak (gelecek yıl çaylak olmayacak) çok çok iyi ikili. ama en iyi sürücü hala redbullda.

bu pirinç daha çok su kaldırır, ancak şu tablodaki verilerle markalar yine mclaren, sürücüler yine maxa gider. Redbull perezden kurtulursa işler değişir
Lawson Perez'in yerine geliyormus iste.

2025'de çare belli bu 3'lü bir araya gelmeli.
96rqlnh.jpg

Geri
Üst Alt