- 1 Mayıs 2018
- 52.962
- 43.359
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de Liam Lawson koltuga yakin diye haberler gordum.Tsunoda > Redbull iddaası var Honda motorundan dolayı kulis yapıldığına dair bir iddaa gördüm.
Seneye her yeri kırmızı yapacaz.hamilton bizim ulan
Geldi gene her sene klasik kampta kolej havası var haberi.
Seneye her yeri kırmızı yapacaz.
Aynen oyle essek oglu essekler kurallatin son yilinda akil edebildi bunu.diger takimlar o sistemin uzmani olmusken sen sifirdan basliyacan sonra sezon ortasinda anlayamadik ayarlayamadik cart curtFerrari ve Haas diğer takımlardan ayrı olarak arka tarafta push-rod suspansiyon kullanıyordu diğer takımların kullandığı pull-rod süspansiyonuna geçecekler gibi gözüküyor böyle olursa aracın arka tarafı zaten komple değişime uğramış olacak.
Asıl hata şimdiye kadar geçilmemesiydi çünkü lastiklerle ilgili sorunun ana parçasından bir tanesi buydu ya çok ısınıyor ya da tam tersi ısınmıyor tamamen performansı etkileyen bir sistemdi sonunda doğru tarafa geçiyorlar.
En azından Hamilton ve Leclerc'e daha uygun araç olacak gibi gözüküyor.
Sainz eşeği araçtan anlamıyordu onun yerine Hamilton bu işin üstadı araç gelişiminde sürücülerinde etkisi çok büyük ne istiyorsa yapılmalı.Demekki sf24 de iyi olan ne varsa cöp olacak kötu olan ne varsa ne kadar iyi olacak muamma 360 derece donup deminden simdiye gelcez