- 23 Ocak 2019
- 22.164
- 28.639
- 2.183
1 pit eksik yaptı ve cezası var. Lider değil aslında, Leclerc'e yardım ediyorverstappen nasıl 1. oldu lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 pit eksik yaptı ve cezası var. Lider değil aslında, Leclerc'e yardım ediyorverstappen nasıl 1. oldu lan
Son tur pite girecekverstappen nasıl 1. oldu lan
1 pit eksik yaptı ve cezası var. Lider değil aslında, Leclerc'e yardım ediyor
eski arabalar cücük kadardı eşşek kadar arabaları hala şurda sürdürmek skandalmonaco kadar sporun ruhuna ihanet eden bir pist olmaz
sabaha kadar götünü yırtsan öndekini geçemiyorsun
Kesinlikle öyle. Zaten izlemesinin hiçbir eğlencesi yok şu pistin ama işte tarihin en ikonik pisti. F1'in ilk sezon pistlerinden, takvimin de değişmezi. Yapacak bir şey yok maalesef.monaco kadar sporun ruhuna ihanet eden bir pist olmaz
sabaha kadar götünü yırtsan öndekini geçemiyorsun
işin ilginci araçlar büyümesine rağmen kaza vs. gibi aksiyonlar da azaldı kimse hata da yapmıyoreski arabalar cücük kadardı eşşek kadar arabaları hala şurda sürdürmek skandal
bildikleri için denemiyorlar o caddeye düz 30la giderken bile yan yana 2 araç sığmazişin ilginci araçlar büyümesine rağmen kaza vs. gibi aksiyonlar da azaldı kimse hata da yapmıyor
Bitirmedi.Bitir hoca bitiiiiiir
Ekli dosyayı görüntüle 287644