Formula 1 Takip Başlığı

1656871815060.webp

Ferrari pit duvarına 10 tane eşeği koy Leclerc şampiyon olur bunlarla olamaz. Lan düşman otursa o koltuklarda bu kadarını yapmaz. 10 tur boyunca hasarlı kanatla daha hızlı olan adamı yavaşlattılar. Hadi onu yaptın, güvenlik aracı girerken sanki şampiyonluk yarışında olan Leclerc değil de Sainz gibi içeri Sainz'ı alıyorsun sonra da Leclerc'i Sainz'a, Hamilton'a, Perez'e yediriyorsun. İnanılmaz gerçekten.

Dün Hamilton da muazzam yarış çıkardı. Özellikle Perez ve Leclerc'i aynı anda geçişi muhteşemdi. Genel olarak da yarış çok iyiydi. Alonso'nun önünde kapışan üçlüyü fırsatı beklercesine takibi, MSC'nin Max'ı köküne kadar zorlaması, her ne kadar Ferrari duvarının büyük yardımı olsa da Sainz'ın ilk galibiyetine ulaşması, Russell'ın kaza sonrası hiçbir şeyi düşünmeyip arabadan deparla Çinli elemana koşması, her şeyiyle çok iyi yarıştı.

Bir de yazmayı unuttum; bu haloyu bulan veya ilk öneren adam her kimse onun adını bir piste versinler.

İzleyemedim maalesef iyi ki de izlememişim yoksa söverdim. Düşmani bile bu kadar kötülük yapmaz leclerc'e.

Soft lastiklerin hard lastikten daha hızlı olduğunu herkes biliyorda ferrari ekibi mi bilmiyor. Sainz'in ilk yarışını mı kazanması önemli yoksa leclerc'in şampiyonluk şansını sürdürmesi mi?

Leclerc soft lastiklere geçseydi yarışı kazanıp Verstappen ile puan farkını ciddi şekilde düşürecekti. Şimdi ise sadece 6 puan eritebildi.

Sainz'a ilk galibiyeti tattiracaklar diye Leclerc'e yazık ettiler. Leclerc hem en iyi şoför, hem en iyi araba ile yarışıyor yetmemiş gibi birde kendi ekibiyle mücadele ediyor.

Geri
Üst Alt