Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.152
- 15.028
- 1.878
russell şikeli turu ekrana bile getirmediler kim bilir hangi kestirmelerden geldi
Sal herifi Komplosfi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
russell şikeli turu ekrana bile getirmediler kim bilir hangi kestirmelerden geldi
AGLAMAYALIMrussell turu incelensin!!!!!
AGLAMAYALIM
Mercedes henüz tam anlamıyla geri dönmedi. Macaristan pisti bu tür sürprizlere açık bir pist. Yarin da enteresan işler olabilir pistte.Asagilik Mercedes geri dondu. Tadimiz kacacak
24 yıl önce. Dün gibi hatırlıyorum. Canlı izlemiştim yarışı.Schumi![]()
Duygulandım lan. 1990 Almanya GP den beri F1 canlı izliyorum.. Tüm kariyerine tanıklık ettim. Michael Schumacher 'in. Rai ve Rtl den izliyorduk yarışları İzmir'de. Türkiye de turkce ilk yayın 1995 de Monaco GP ile Cine 5 de başlamıştı.
Tövbe tövbe. Rambo Okan mı bu adamrussell şikeli turu ekrana bile getirmediler kim bilir hangi kestirmelerden geldi
Rtl F1 zamanlari legenddir benim icikDuygulandım lan. 1990 Almanya GP den beri F1 canlı izliyorum.. Tüm kariyerine tanıklık ettim. Michael Schumacher 'in. Rai ve Rtl den izliyorduk yarışları İzmir'de. Türkiye de turkce ilk yayın 1995 de Monaco GP ile Cine 5 de başlamıştı.
keşke her gün yarış olsaBu ne abi her iki günde bir yarış yapıyor bunlarda
Kimi tutuyonkeşke her gün yarış olsa
leclerc, verstappen, hamiltonKimi tutuyon
1 ay ara varBu ne abi her iki günde bir yarış yapıyor bunlarda
Musap özledim seni1 ay ara var
baska kalmadi galibaleclerc, verstappen, hamilton
Rasıl dominasyonu hayırlı olsunleclerc, verstappen, hamilton