Formula 1 Takip Başlığı

Leklerkin altına red bullu versen startta olusacak görüntü. O dingil o gücü nasil kontrol etsin yaw. Daha at arabasını yolda tutamayıp bariyere giriyor.

Pitlere girmeden gececek galiba Max.Lastik olarak hardi var mi Max’in onemli olan o.Eger hard varsa sallana sallana kazanir yarisi Max.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim niyetim kimseyi egitmek degil. Herkesin fikrine saygiliyim. Sende oyle yapsan fena olmaz. Red bull'un 2 sezondur rakibi yok. Bu boyle de devam edecek.
öyle başladım ben de baktım fikirlere saygı karşıda yok bende de olmamalı dedim.

şimdi bu cahillere kalsa russellen 10 sn fark yiyen hamilton da şoför değildir

f1'i birakti dunyadaki her konuda bilgi sahibiymis gibi yazmaya basladi. Az sonra kuantuma, ne bileyim atomun parcalanmasina, binalarin statik hesaplarina, yol insaatlarinda ne tur malzeme kullanilmasi gerektigine, hangi besinlerin ne tur vitamin icerip vucudun neresine iyi geldigine falan da deginmeye baslayacak.

aha verstappen ağlamaya başladı. baktı perez sopa çekiyor. lan tarihin en iyi aracını sürüyon sürekli arabayı b..kluyorsun. meksika köylüsü vasat bir adamdan sopa yiyorsun. bırak bu mesleği emekli ol gitsin

F1 den anlamayan ergenler, başkasını elestirir olmuş, copy-paste yaparak olmaz bu işler...

Sainz 5 saniye cezası almayı başardı kusursuz gittiği yarışta gene hata yaptı tebrik ediyorum.

Verstappen 1. sektörde çok zaman kaybetmeye başladı Perez'e karşı bu tur 0.5 saniye sadece 1. sektörde bıraktı.

300 sayfa olmuş bile bu konu. Geçtiğimiz sezonlarda birbirimizle şakalaşıp, seviyeyi bozmadan güzel bir şekilde sohbetimizi yapıp, incelememizi, görüşlerimizi paylaşıp hafta hafta ilerliyorduk. Bu sezon ne oldu da bu kadar geriliyorsunuz arkadaşlar? Bir konu hakkında orta yolu bulamıyorsanız, sohbetinizin gerginlik dozunun arttığını hissediyorsanız daha fazla devam etmeden, harlamadan bitirebilirsiniz sohbeti, tartışmayı. Keyifli sezonlar herkese ♥

Geri
Üst Alt