Formula 1 Takip Başlığı

Silverstone'da olduğu gibi mi!!!

bana hikaye anlatma verstappen nin elinde iyi araba olmasa Roman Grojen den farklı bir pilotluk sergilemezdi onune geleni biçen bir eleman olarak tarihe gecerdi

verstappen öyle mattah bir sürücü felanda değil kardeşim eşit şartlarda arabalar olsa
hamilton, alonso, norris, ocon, leclerc verstappeni tarihe gömer o kadar da net söylüyorum..

en iyi aracı o almış herkesten 1 saniye fazla tur atabilen bir araç yok efendim tarihin en iyi pilotuymuş yok bilmem neymiş geçiniz efendi.

adam şu halde bile en ufak bir durum olduğunda zırlıyor ya...

Ferrari akıllı bir takım olsa adam gibi yönetilse VERSO yu görürdük

bana hikaye anlatma verstappen nin elinde iyi araba olmasa Roman Grojen den farklı bir pilotluk sergilemezdi onune geleni biçen bir eleman olarak tarihe gecerdi

verstappen öyle mattah bir sürücü felanda değil kardeşim eşit şartlarda arabalar olsa
hamilton, alonso, norris, ocon, leclerc verstappeni tarihe gömer o kadar da net söylüyorum..

en iyi aracı o almış herkesten 1 saniye fazla tur atabilen bir araç yok efendim tarihin en iyi pilotuymuş yok bilmem neymiş geçiniz efendi.

adam şu halde bile en ufak bir durum olduğunda zırlıyor ya...

Ferrari akıllı bir takım olsa adam gibi yönetilse VERSO yu görürdük
Senin gibi düşünen biri daha vardı verstappen balon diye sonra ban yemişti🤣🤣🤣 acaba aynı eleman mısın merak ettim😂😂

Senin gibi düşünen biri daha vardı verstappen balon diye sonra ban yemişti🤣🤣🤣 acaba aynı eleman mısın merak ettim😂😂
yaw verstappen için ban yapan bir yönetim varsa banlasın beni
yaw ne kadar holigan takılıyorsunuz arkadaş yıllarca hamilton (sevmediğim bir sürücü) şampiyon olurdu bu kadar holigan piyassaya çıkmadı. Bu dengesiz verso için holigan takımı oluştu komedi...

yaw ne kadar holigan takılıyorsunuz arkadaş yıllarca hamilton (sevmediğim bir sürücü) şampiyon olurdu bu kadar holigan piyassaya çıkmadı. Bu dengesiz verso için holigan takımı oluştu komedi...
yok. oğlan leclerc verstappen'den daha iyi diyordu karşı çıkanlarla kavga etmişti :ROFLMAO::ROFLMAO: sonrasında modlar sayfadan atmıştı.

Verstappenin itici diye kötü pilot ilan edilmiş. Kabul etmek lazım aracı şu an rakipsiz ama o aracı da adam mükemmel sürüyor.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
itici olması iyi pilotluğundan değil değil çamur bir sürücü olmasından Perezi duvara itiyor sorna perez aynısını yapınca zırlıyor. Kendisinn yaptığını başkası yapınca eleştiriyor gecende Ocon la sanırım kavga etmeye çalışmıştı. adamın tavırlar problem ayrıca elindeki aracı al gör bakayım rakipsiz mi rakiplimi iddaa ediyorum grojen gibi maldonado gibi direk biçer herkesi...

itici olması iyi pilotluğundan değil değil çamur bir sürücü olmasından Perezi duvara itiyor sorna perez aynısını yapınca zırlıyor. Kendisinn yaptığını başkası yapınca eleştiriyor gecende Ocon la sanırım kavga etmeye çalışmıştı. adamın tavırlar problem ayrıca elindeki aracı al gör bakayım rakipsiz mi rakiplimi iddaa ediyorum grojen gibi maldonado gibi direk biçer herkesi...
Gscimbomda kaç hesabın var🤣🤣

Kusura bakma renktaş da sen bu adamın hateri olmuşsun. Kıyaslandığın adamların seviyesi ile bu adamın seviyesi arasında dağlar kadar fark var. Perez ile pozisyonunda şöyle bir fark vardı. Pereze 1 arabalık boşluk bıraktı fakat Perez ona boşluk bırakmadı çimlere çıkmak zorunda kaldı. Ayrıca 2 sene önce altındaki araba mercedesten kötüydü sonucu gördük.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen daha holigan gibi görünüyorsun Verstappen haterı olarak.

Gscimbomda kaç hesabın var🤣🤣
4 veya 5 belkide 6 ne bilim saymadım. arkadaş sizinle aynı fikirde olmadığım için saçma sapan cevaplar yazmayın bana
verso fazla abartılmış bir eleman, yok formula 1 in en iyi pilotu yok onu geçmek imkansız felan
bu abartıları anlamlandıramıyorum. Hele hele Schumi ile kıyaslanması tamamen akılsızca bir durum olduğu için klasik başarı tayfalarının abartılarından sıkıldım. Yok hateriymiş yok bilmem ne....

Bu spor daha popüler olmadan çok öncelerden beri takip ederim bir çok kanal değişti hatta yayın ihalesinin kimsenin almadığı yıl bile var internetten yabancı kanallardan izlemek zorunda kalmıştım. Verstappen konusuna şöyle nokta koyayım yetenekli bir pilot küçültmeye gerek yok ama aşırı abartmaya da gerek yok bugün Hamilton, Leclerc, Verstappen, Norris, Russell yeteneklerinden farkı yok hepsinin farklı özellikleri var fakat hepsi de yetenekli pilotlar bugün Redbull koltuğuna bu isimlerden biri oturtsak şampiyonluklar yaşar ambargo koyarlar. Ya da Mercedes W14'e bu isimlerden birini koysan rahatlıkla şampiyon olur.

Ama imkanım olsa bir takım sahibi olsam takımımda görmek istediğim isim Alonso'nun 25'li yaşları olurdu benim gördüğüm açık ara en yetenekli pilot eğer doğru takım tercihleri yapsa kıracağı rekorların haddi hesabı olmazdı. Düz yolda sürülemeyecek araçlarla bile yarışlar kazandı.

Bu spor daha popüler olmadan çok öncelerden beri takip ederim bir çok kanal değişti hatta yayın ihalesinin kimsenin almadığı yıl bile var internetten yabancı kanallardan izlerdim. Verstappen konusuna şöyle nokta koyayım yetenekli bir pilot küçültmeye gerek yok ama abartmaya da gerek yok bugün Hamilton, Leclerc, Verstappen, Norris, Russell yeteneklerinden farkı yok hepsinin farklı özellikleri var fakat hepsi de yetenekli pilotlar bugün Redbull koltuğuna bu isimlerden biri oturtsak şampiyonluklar yaşar ambargo koyarlar. Ya da Mercedes W14'e bu isimlerden birini koysan rahatlıkla şampiyon olur.

Ama imkanım olsa bir takım sahibi olsam takımımda görmek istediğim isim Alonso'nun 25'li yaşları olurdu benim gördüğüm açık ara en yetenekli pilot eğer doğru takım tercihleri yapsa kıracağı rekorların haddi hesabı olmazdı. Düz yolda sürülemeyecek araçlarla bile yarışlar kazandı.
Leclerc konusuna katılmıyorum o da şöyle Leclerc yetenekli ama kendini pek geliştiremeyen biri gibi ben senin kadar izlemedim ama izlediğim dönemde Leclerc'te ciddi bir gelişim göremedim yaptığı hataları hep yapıyor. Hamiltoni Vers, Alonso bunlar her sene geliştiğini hissettiriyorlar sanki. Alonso konusunda düşüncelerimiz aynı.

Geri
Üst Alt