Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.940
- 1.953
- 1.798
sezon bitti önümüze bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında haklı bir söylem arka süspansiyondan dolayı ciddi sorun yaşanıyor araç gelişemiyor ama asıl sorun geçen sene bunu 1 senedir fark edemeyip tekrardan benzer bir araç yapmaları oldu 1 arpa boyu yol alamadık 2024'de bakalım neyi unutacaklar.Hahahahahhahahahahaha allah belanizi versin utanmaz herifler ya

Bir yeri düzeltseler eminim ki baska bir yeri bozarlar gram umudum yok artik benim bu takimdanAslında haklı bir söylem arka süspansiyondan dolayı ciddi sorun yaşanıyor araç gelişemiyor ama asıl sorun geçen sene bunu 1 senedir fark edemeyip tekrardan benzer bir araç yapmaları oldu 1 arpa boyu yol alamadık 2024'de bakalım neyi unutacaklar.![]()
Mühendis değişimlerini takip etmek lazım eğer doğru hamleler gelirse olur ama İngiltere merkezli bir ofis açılmadığı sürecede İtalyan olmayanlar için hep şartlar zor olacak kolay kolay kimse tercih etmeyecek biraz evlatçılıktan bu durumdalar ne zaman evlatçılık yerine işi iyi yapan birilerini alırlarsa o zaman şampiyonluk gelir en başta İngiltere ofis açma hamlesi yapılmalı.Bir yeri düzeltseler eminim ki baska bir yeri bozarlar gram umudum yok artik benim bu takimdan
Bu saçma milliyetci tutumdan vazgececeklerini sanmiyorum patron muhendis dusurmeye calisiyor ama maranello ya gelmek istemiyo cogu muhendis dediginiz gibi merkezi ingiltereye kaydirmadan bu is duzelmiyecek totolariyla inatlasmaya devam ediyorlar donlarina sicmaktan bikmadilar demekki yillar once bi yazi da ferrariyle ilgili bi teori okumustum kisaca artik gercekten sampiyonluk hedefleri yok mıs gibi yapiyorlar diyordu yazida o zaman sacma gelmisti ama simdi bakiyorum bukadar kor goze parmak is yapmanin bi aciklamasi yok gibiMühendis değişimlerini takip etmek lazım eğer doğru hamleler gelirse olur ama İngiltere merkezli bir ofis açılmadığı sürecede İtalyan olmayanlar için hep şartlar zor olacak kolay kolay kimse tercih etmeyecek biraz evlatçılıktan bu durumdalar ne zaman evlatçılık yerine işi iyi yapan birilerini alırlarsa o zaman şampiyonluk gelir en başta İngiltere ofis açma hamlesi yapılmalı.
Leclerc def ol git kardesim
Perez hayret edilecek şekilde akillica is yaparak direkt pite daldi ilk turda.12 saniyelik farkla onde olmasina ragmen 5-6 turda farki 4.8 saniyeye kadar dusurdu Max. Muhtemelen ilk 2 sirayi elde etmek icin Perez’i once pite aldi Redbull. Max nasil olsa kazaniyo bari once Perez’i alalim ki pite nasilsa yetisir gecer Max onu.