Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.199
- 33.578
- 3.073
yarış haftasıymış hiç demiyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarış Cumartesi olacak onu unutmayın pazar günü olmayacak.yarış haftasıymış hiç demiyonuz
nedenYarış Cumartesi olacak onu unutmayın pazar günü olmayacak.
![]()
yine ne icat ettilerYarış Cumartesi olacak onu unutmayın pazar günü olmayacak.
![]()
11 Mart Ramazan ayının başlangıcı olduğu için Cidde yarışıda Cumartesi günü yapılacak iki yarış arası en az 7 gün olmalı o yüzden bir gün geriye kaydırıldı.yine ne icat ettiler
Bu sefer eşek değiller Binotto varken öyleydi.Maranello eşekleri

Onlar ellerini gostermesin, anlasilan Verstappen sezon sonu onlara bir sey gosterecek gene.İlk gün araç dengesi ve lastikleri korumaya yönelik planlama yapmışlar yarın gelişme ve performans aşamasına geçiliyormuş.
Zaten o kadar fark olması mümkün değil Mercedes'de 2.5 saniye fark yemiş gözüküyor ama onlarda ellerini göstermiyor.
Redbull zaten halen güçlü pist üzerinde kalan 9 takım tarafından kabul ediliyor ama şu var geçen seneki gibi yüksek farklar olmayacak 2023 sezonunda Redbull sadece 1 yarış kaybetti.Onlar ellerini gostermesin, anlasilan Verstappen sezon sonu onlara bir sey gosterecek gene.
Testleri izlemedim, yarislar baslayinca goruruz. Ama Verstappen favorim.Redbull zaten halen güçlü pist üzerinde kalan 9 takım tarafından kabul ediliyor ama şu var geçen seneki gibi yüksek farklar olmayacak 2023 sezonunda Redbull sadece 1 yarış kaybetti.
Bu sene biraz farklı olacak geçen seneki kadar fark yok lastik kullanımları zaten bunu doğruluyor ama asıl test 4. yarış Japonya'ya gelecek tüm takımların agresif güncellemelerinden sonra olur işte o zaman asıl şampiyonluk yarışı başlar.
4. yarışa kadar Redbull > Ferrari(0.15-0.2) > Mclaren(0.3) = Aston(0.3) < Mercedes(0.4)
Ama pistten piste görmek lazım Bahrain'de kötü olup diğer pistlerde yarış kazanacak Mclaren ya da Mercedeste görebiliriz.
Doğal favori Verstappen olması kadar normal bir şey yok diğerlerinden 1 adım önde olacağı bir aracı var ama keyifli bir sezon olacak Redbull - Ferrari - Mclaren - Aston - Mercedes(Şüpheli) 4 takım kesinlikle rekabetçi olacağı pistler var geçen sezonki kadar sıkıcı olmayacak hatta bu sene daha eğlenceli geçecek.Testleri izlemedim, yarislar baslayinca goruruz. Ama Verstappen favorim.
Ayrica F1 izlemeye basladigimdan beri 3. favori surucum.
M. Schumacher > Kimi Raikkonen > M. Verstappen
Favori surucum yoksa izlemiyorum o sezonu genelde. Hamilton eseginin domine ettigi seneleri izlemedim mesela. Ilgimi cekmedi.
Yarın ya da perşembe günü duyuru yaparlar diye düşünüyorum.Digitürkü aradım paket almak için ama halen yayıncı olup olmadıklarını bilmediğini söyledi mh ne garip bir şey
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi