Formula 1 Takip Başlığı

Imola'da çetin bir savaş olacak sezonun kalanında Redbull - Ferrari - Mclaren rekabeti olacak gibi gözüküyor artık stratejiler çok daha önem kazanmış olacak birde şans faktörü önemli güvenlik aracı ve sanal güvenlik aracı bu gibi durumları faydaya çevirenler yarışları kazanır.

GNze-rmXQAAvsHp
GNzfJxqXsAESrlp

Mclaren'de çok iyi gözüküyor kafa kafaya bir sıralama turu olacak 3 takım pole için ekstra zorlarken bariyerlere girenler olabilir ilginç bir sıralama turu olacak.

burası leclerc-perez çekişmesindeki yer değil mi ben mi yanlış hatırladım?

öyleyse ilginç bir kaderin cilvesi olmuş. burası zor bir viraj olmalı. hep vaka oluyor zira

burası leclerc-perez çekişmesindeki yer değil mi ben mi yanlış hatırladım?

öyleyse ilginç bir kaderin cilvesi olmuş. burası zor bir viraj olmalı. hep vaka oluyor zira
Araçlar o virajdaki kerblerden çok fazla sekiyor hatta 4 teker birden havalanıyor muhtemelen sıralama turlarında da benzer hatalar ve bariyerlere girişler görebiliriz.

Ferrariler medium ile turluyor ve soft ile turlayanlarla aynı derecelere sahipler Q3 muhtemelen müthiş olacak.

leclerc medium lastikle yumuşak lastikli max ile aynı süreyi yaptı. ilginç 1 durum değil mi

Tsunoda hafta sonu müthiş turlar atıyor muhtemelen Mercedeslerin önünde yarışa başlar belki çok daha ötesi olabilir.

Geri
Üst Alt