Formula 1 Takip Başlığı

Ayni sureyi elde eden pilotlarda ilk elde edene bakiliyor da mor sektoru olan pilotu uste koysalar daha iyi olabilir sanki. İkili Averaj farki gibi bi durum olur boylelikle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pistte tur atıldıkça daha çok hızlanıldığı için böyle

spiker turuncu 000000 yazısını da görmüyor kafayı yicem 2 saat sonra fark ediyor olayı abv

Tarihi anları Serhan Acar anlatsa efsane sözler çıkardı harbiden iş bilmez 2 tane adama vermişler en azından geçmişten gelen bir ilgisi ve bilgisi olsa 1 kez izlemeye çalıştım yapamadım hava koridoruna öndeki aracın rüzgarına girmeye çalışıyor filan diyorlardı saçma sapan terimler üretiyorlardı.

En güzel F1 TV oradakiler en azından düzgün anlatıyor.

Tarihi anları Serhan Acar anlatsa efsane sözler çıkardı harbiden iş bilmez 2 tane adama vermişler en azından geçmişten gelen bir ilgisi ve bilgisi olsa 1 kez izlemeye çalıştım yapamadım hava koridoruna öndeki aracın rüzgarına girmeye çalışıyor filan diyorlardı saçma sapan terimler üretiyorlardı.

En güzel F1 TV oradakiler en azından düzgün anlatıyor.
aşırı tepki var bein twitter hesabında falan aksiyon alınmaz herhalde

aşırı tepki var bein twitter hesabında falan aksiyon alınmaz herhalde
Kendileri bilir F1 TV candır buna benzer şekilde takip ediyorum daha keyifli oluyor.
yribglkegmhc1.jpeg

Yarış saati hem güneş hem yağmur gözüküyor ara ara yağış geçişleri olacak gibi zaten fazla yağmasın yeteri kadar yağsın fazlası olunca yarıştırmıyorlar üstüne kaygan zeminde bol bol strateji ve pilot hataları görelim keyiflenelim.

Yarış saati hem güneş hem yağmur gözüküyor ara ara yağış geçişleri olacak gibi zaten fazla yağmasın yeteri kadar yağsın fazlası olunca yarıştırmıyorlar üstüne kaygan zeminde bol bol strateji ve pilot hataları görelim keyiflenelim.
En keyiflisi yarış anında yağan yağmur. Önceden yağdığı zaman önlem alıyorlar bir değeri kalmıyor.

Geri
Üst Alt