Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bugün faziayım hakgaten patlayazamSıralama başlamış biraz keyfimiz yerine gelsin.
Daha sezon yeni başladı 4 yarış olacak uzun bir periyod var.Gene mi Norris sampiyon oldu?
Bu konu basligi uzun sure update edilmedi. Benim gibi f1 de bir halt bilmeyen biri icin artik surekli Norrisi hatirlariyorDaha sezon yeni başladı 4 yarış olacak uzun bir periyod var.
Yarın muhtemelen yarış olmayacak fırtına varmış 1 damla yağmur düşse yarışı iptal ediyorlar aynı zamanda yıldırım riski olduğu için yüksek ihtimal yarışı izlemeyeceğiz.
Rb motorda bizden baya iyi bu sene araç var ama motor yok bir takımın hiç mi dengesi olmaz ya motor iyi aero olmaz ya da aero iyi motor olmaz istifa da bir hizmettir.Rb ye gecildiler lan ecdanina soktumun takimi yok edin su sporu artik boku cikti zaten
20 senedir boyle sevgili dostum. Daha da izlemem artik yeter sporun da anasini bellediler zatenRb motorda bizden baya iyi bu sene araç var ama motor yok bir takımın hiç mi dengesi olmaz ya motor iyi aero olmaz ya da aero iyi motor olmaz istifa da bir hizmettir.