- 18 Temmuz 2009
- 81.846
- 238.957
- 5.093
Taşşakbollock ne demek şef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taşşakbollock ne demek şef
Keşke bulaşmasaydın admirimHamilton'a nasıl bulaştıysak götü bir türlü doğrultamıyor.
Seni wonderkid'im yapmışken Danyal'a yanaşmanın sonuçlarını gördün. Hala akıllanmıyorsun.
Rekabet edecek konumda da değildi aslında. Pist üzerinde de o geçiş olacaktı. Perez takım için kendi konumunu biliyor, şampiyona liderliğini alacak Max, ayıp etmelik bir durum yok yani. Geçen sezon Max'i şampiyon yapan adam Perez.Perez'e ayıp ettiler de herşeye he dersen daha çok ayıp edilir.Karakter koyamayan 2.pilotları sevemiyorum. Takım arkadaşlarının rekabeti de ayrı bir zevkti aslında.
Zaten isyan edemeyen karaktere ayıp edilmez. Yarışma ve şampiyonluk ruhu başka bişey. Ben mücadelesini yine normali içinde pistte vermesini izlemek isterdim.Rekabet edecek konumda da değildi aslında. Pist üzerinde de o geçiş olacaktı. Perez takım için kendi konumunu biliyor, şampiyona liderliğini alacak Max, ayıp etmelik bir durum yok yani. Geçen sezon Max'i şampiyon yapan adam Perez.![]()