Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmişinde bir süre Şahincilerle takıldığına adım gibi eminimİki pilot hatası işleri zora soktu. Çok zor olacak yarış bizim için. Leclerc cadde pistlerini boş geçmiyor, illa vuruyor bir yere
bu zamana kadar grand prixi de gp diye yazdık hiç ses etmedin oralSuudi Arabistan olarak revize edilirse baslik guzel olur sanki.. Türkçe yazmak daha şık olur..
Ne işler dönüyor yine?Mercedes geçen sene olduğu gibi yine şerefsizce planlar peşinde hae?
Patlama falan olmuş diyorlar. Olayı araştırmaktayım.Ne işler dönüyor yine?
But eventually they were convinced to go ahead and race after being given further information by bosses.
Part of this information involved the possible consequences of not racing, such as how easily teams and drivers would be able to leave the country if the race did not happen.
Parayla ilgisini F1 organizasyonu için bilemem ama Orta Doğu'da ölen insanları dert edeceklerini sanmıyorum hatta insan olarak gördüklerinden bile şüphelerim varAraplar 2015’den beri Yemen ile savaştaymış.
Çok sayıda siviller ve 10 binden fazla çocuk hayatını kaybetmiş.
Ama tabiki bunlarda para bol olduğu için yaptırımlar yok. Rusya Ukrayna’ya girdiğinde ağlayanlar bunu görmezlikten geliyor tabiki.
araplar tek avrupalıya dokunsun bakalım ne oluyor boş atıyorlar ancaAraplar resmen tehdit etmisler. Hamilton falan sam, FIA'ya yaris sonu baski yapip bir daha o tas devri ülkesinde yarismayacagiz derdim
Araplar resmen tehdit etmisler. Hamilton falan sam, FIA'ya yaris sonu baski yapip bir daha o tas devri ülkesinde yarismayacagiz derdim