- 26 Mart 2012
- 7.333
- 2.007
- 1.938
bu ne ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yağmuru geçtim de kırmızı bayrak uygulaması berbat. Dayanamadım artık, ben bile kapattım bir yerden sonraferrari ile red bull arasında 0.5 saniye fark var hala yağmur yüzünden böyle oldu
Perez'i simdiye kadar cok begendim, yaris disi kalmadigi sürece temiz sürüyor.Ferrari arkada olsa bile 2. ve 3. sektör de farkı kapatıp her tur DRS mesafesinde düzlüğe çıkma potansiyeli var yarın Leclerc belki start anında dahi geçebilir ama asıl sınavı Sainz verecek üstündeki baskı her geçen gün artıyor kendini bir şekilde bu takımın sürücüsü olduğunu göstermesi gerekiyor.
Perez Abu Dhabi'de tek başına Verstappen'i şampiyon yaptı. O da başlarda Sainz gibi çok hata yapıyordu hatta Verstappen pole alırken Q2'de eleniyordu ama sonradan baya tempo tutturmaya başladı. Sainz belki de üzerinde şampiyonluk baskısı var sonuçta en iyi araçlardan birinde oturuyor o baskıyı şu an için kaldıramıyor onu kırması lazım.Perez'i simdiye kadar cok begendim, yaris disi kalmadigi sürece temiz sürüyor.
2.underrated sürücü Ocon