Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.671
- 29.109
- 2.993
Redbull için muazzam haftasonu oldu. Hem araçları 1-2 oldu hemde rakipleri yarış dışı kalınca motorlarını eko modda kullanarak motorlarını korumuş oldular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarih etliye sütlüye karışmayanları yazmaz, binottonun yanan motorunu bile yazar ama pasif kalanlar unutulurhic bir sampiyonluk iddiasi bulunmayan russell bir kac yaris sonra leclerc'i gecebilir puan tablosunda. etliye sütlüye karismadan tüm yarislari tamamlayip en kötü 5.oldu her defasinda. bugün yine 3.sirada bitirdi.
Ben yeni uyandım, yarışı kaçırdım. Konuyu kitleyelim, hiçbir şey olmamış gibi günüme devam edeyim. Olmaz mı?allah korusun yazan çekici gelmemiş bu nasıl azeri gpsi
Russell ferrari mekanikerlerine ne kadar teşekkür etse azdırhic bir sampiyonluk iddiasi bulunmayan russell bir kac yaris sonra leclerc'i gecebilir puan tablosunda. etliye sütlüye karismadan tüm yarislari tamamlayip en kötü 5.oldu her defasinda. bugün yine 3.sirada bitirdi.
Adamın yarış temposuna kimse yaklaşamaz. Aynı set lastikle perez'e 20 saniye fark attı adam daha ne yapsın.Birde sahane yaris degil miydi demesi yok mu? Ulan durzu, ferrari ekmegine yag surdu, hamilton desen vasat, Perez'i de teknik ekip devre disi birakti. Bir elin yagda bir elin bal'da yaristin.
Ya herifin kazanmasina birsey demiyorum ama sanki buyuk yarismis gibi konusmuyor mu ona sinir oldum.Adamın yarış temposuna kimse yaklaşamaz. Aynı set lastikle perez'e 20 saniye fark attı adam daha ne yapsın.
mercedes pilotlarıZavallı hamilton arabadan iki büklüm çıktı
Herifin araba o kadar zıplıyor ki belinde 2-3 fıtık oluşmuştur.