Formula 1 Takip Başlığı

Binotto mali stratejiden ote aracin temposu yoktu demis. Sainz yalakasi da ayni seyleri soylemis. Angut herifler dogru lastikleri tercih etseydeniz en kotu senaryoda bile P2 ile P5 gelecekti.

tam da arkadaş için tv bakıyorduk. yarıldım
1659291990296.webp

oğlum yarış biteli saatler oldu hard lastik hangi kafanın ürünü lan

Soft taktıktan sonra araç yine gitmedi ki dediği doğru olabilir
Softla Sainz'in temposu kötüydü, p4 güzel sonuç. Ancak Leclerc'in yarışını mahvettiler, herif mediumlarla gayet iyiydi. Kendisi de açıklamasında aynı şeyi vurgulamış. Aracın hızı mediumlarla çok iyiydi diye.

Lan pit ekiplerini gectim Verstappen, Hamilton ve Rusell bile hard lastiginin ise yaramayacagini biliyor. Nasil akil ettiniz boyle birseyi.

Max 2. sampiyonluguna kosuyor. Umarim yeni bir dominasyonun baslangicidir. En cok sampiyon olan surucu rekorunu alsin istiyorum eski bir Schumacher'ci olarak.

Ferrari, Binotto ve ekibini derhal dehlemeli. Ayrica Sainz vasatindan da kurtulmali. Griddeki en dandik pilotlardan biri. Su herif icin israrla saf yetenek Leclerc'i harciyorlar. Sainz birinci pilot muamelesi goruyor sezon basindan beri nedendir bilinmez.

Ferrari, Binotto ve ekibini derhal dehlemeli. Ayrica Sainz vasatindan da kurtulmali. Griddeki en dandik pilotlardan biri. Su herif icin israrla saf yetenek Leclerc'i harciyorlar. Sainz birinci pilot muamelesi goruyor sezon basindan beri nedendir bilinmez.
Toto + Hamiltonu al, arkana yaslan

Geri
Üst Alt