Formula 1 Takip Başlığı

Verstappen'i çirkef olduğu için sevmiyorum. Ancak son dönemde çok ciddi bir olgunlaşması var. Normalde startta Max o hengamede hırs yapıp kazaya karışırdı. Ancak ayağını gazdan çekti, geçilir gibi oldu, yarışına devam etti ve basamakları çıktı. Attığı spinden sonra arabasını yola dümdüz oturtması ve tekrardan gelip geçişi etkileyici olaylardı. Ezelden Ferrariciyiz ve desteğimiz tabi ki Leclerc için ama Max'ın da son yarıştaki hakkını vermek lazım. Ferrari ekibi de baya yardımcı oldu tabi.

1659618768794.webp

1659618876152.webp

Piastri Ocon vasatiyla yarismak yerine Norris gibi bir hayvanla mucadele etmeyi secti. Hem de 1 sezon daha bekleyecek. Ilginc bir karar.

Ferrari, Binotto ve ekibini derhal dehlemeli. Ayrica Sainz vasatindan da kurtulmali. Griddeki en dandik pilotlardan biri. Su herif icin israrla saf yetenek Leclerc'i harciyorlar. Sainz birinci pilot muamelesi goruyor sezon basindan beri nedendir bilinmez.
katılmıyorum SAİNZ leclerc den daha iyi pilot

H.o

Araçlar ağırlık olarak artmazsa top speedler 380leri görebilir

Koyulan yakıt 80-100den 50lt ye düşecek

Araçları hafifletmek ve kısaltmak istiyorlar. Ayrıca motor gücü olarak güçleneceği için top speed artar diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt