Formula 1 Takip Başlığı

Bu sene araçta renk dizaynı olarak Ferrari'den sonra en iyi olan takım Alfa Romeo olabilir ondan sonra Aston Martin diyebilirim.
FoWnSwDXgAAh1Dt
Alfa orleni bırakınca düzgün renk seçimini yapabilmiş

23-24-25 Şubatta Bahrain testlerinde araçlar hakkında yavaş yavaş bilgi sahibi oluruz. Kim en ağır araca sahip kim virajlarda hızlı kim düzlüklerde hızlı kimin aracı en dengeli kim lastikleri daha iyi kullanıyor hepsi hakkında daha iyi bilgi sahibi oluruz.

Tarihlerine ve basarilarina gore
Tartismasiz en buyuk ve basarili Ferrari - Gs - Real Madrid
Fonlanan, kollanan kahpe camialar RB - Koc Fb'si - Barcelona
Ezik camialar Mercedes - Bjk - Atletico

Derim.
Sürücüler olarak
SIR Lewis : GS, Real, Bayern
digerleri cöp posetleri

Bu arada @VirutasF1'in bildirdiğine göre W14'ün motorunda misfire sorunu varmış. Mühendisler bu problemin tekrar etmesinden endişe ediyorlarmış. Hatta tanıtım sonrasında Silverstone'a çıkmış araç ama motor arıza çıkarmış

Bu arada @VirutasF1'in bildirdiğine göre W14'ün motorunda misfire sorunu varmış. Mühendisler bu problemin tekrar etmesinden endişe ediyorlarmış. Hatta tanıtım sonrasında Silverstone'a çıkmış araç ama motor arıza çıkarmış
Esselllaaa…

Bizimkiler bu sene değişik işlere imza atacak gibi gözüküyor gerek ön kanat gerekse havalandırmalardaki karmaşıklıktan sonra takip etmek lazım. Ön kanat için legal diyorlar hatta 5 parça kullanılmış 8 parçaya kadar yasalmış fakat S kanalının işlevini kimse bilmiyor havalandırma mı yoksa motora doğru mu gidiyor tam olarak bilinmiyor yasal değilse ilerleyen süreçte kalkabilir.
Fo8zGHdWAAEXV6c

Fo8zEIpXgAA5yHg

Bizimkiler bu sene değişik işlere imza atacak gibi gözüküyor gerek ön kanat gerekse havalandırmalardaki karmaşıklıktan sonra takip etmek lazım. Ön kanat için legal diyorlar hatta 5 parça kullanılmış 8 parçaya kadar yasalmış fakat S kanalının işlevini kimse bilmiyor havalandırma mı yoksa motora doğru mu gidiyor tam olarak bilinmiyor yasal değilse ilerleyen süreçte kalkabilir.
Fo8zGHdWAAEXV6c

Fo8zEIpXgAA5yHg
at şahlanacak diye yorumladım

at şahlanacak diye yorumladım
Geçen sene aslında şahlanacaktı ama Redbull sezon başından itibaren porpoising yaşamadı bizim araç düzlükte zıplaya zıplaya her yarışta havalanacaktı. Sonrasında dayanıklılık sorunu çıkınca motor gücünü kısmak zorunda kaldık tam kapasite çalıştırılamadı. Bunların üstüne araç tam bir lastik yeme canavarı çıktı arka tekerler Redbull'a göre yok oluyordu. Bu sene Redbull haklı olarak şampiyon aracı çok fazla riske atmamış ama bence onlardan çok burada kritik nokta Ferrari olacak eğer motor gücü geri kazanıldıysa dayanıklılık sorunu yoksa porpoising yoksa sene başından itibaren bu sefer farklı olabilir. Tek rakibimiz strateji de Inaki Rueda ve pit stop ekibi olacaktır.

F1 cars 2022v2023

Alfa Romeo

alfa.webp

Alpha Tauri

alpha.webp

Aston Martin

aston.webp

Ferrari

ferrari.webp

Haas

haas.webp

McLaren