Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.164
- 15.034
- 1.878
Russell albon ve zhouyu bile gecemiyor cöp
Ilk sezonunda Hamiltondan kötü aracla ona 35 puan fark atmisti. Bu sene show yapip o farki 70e yükseltecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Russell albon ve zhouyu bile gecemiyor cöp
Hamiltonun icinden gectiler. Belinden felc olacak Tarihin en iyisi Sir LewisIlk sezonunda Hamiltondan kötü aracla ona 35 puan fark atmisti. Bu sene show yapip o farki 70e yükseltecek.
Hard tyres + hiz turu yapmadan Sürdü Sir bugün. Herkese gecmis olsun bu sene bizde
Buna pek bakilmaz ilk training de. Hamilton mesela sprint tur atmadi.
1. antrenmanı sildim bugünün genelini attım.Buna pek bakilmaz ilk training de. Hamilton mesela sprint tur atmadi.
Digerleri hizlarini gösterirken biz daha göstermedik bu sene sampiyonuz GOOOOLLL
Biz haric herkes sprint attitoto: herkes elini gizliyor.
musap: diğerleri hızlarını gösterirken...
ULAN!!!!
Stint turlarında DRS açmıyorlar uzun düzlükte Mercedes 295 km yakalarken Ferrari ve Redbull 303 km hıza rahatlıkla çıkabiliyordu.Biz haric herkes sprint atti
Hamilton hard ile sürmüstü. Bu da faktörStint turlarında DRS açmıyorlar uzun düzlükte Mercedes 295 km yakalarken Ferrari ve Redbull 303 km hıza rahatlıkla çıkabiliyordu.
Telemetrelerine ara sıra bakıyorum aynı hamurdayken baz alıyorum. Formula 1 live timing de üyelikle görülebiliyor.Hamilton hard ile sürmüstü. Bu da faktör
Bakalim sonuc ne olacak. Rb zaten favori, iyi olan arabaya az dokunacaklar.Telemetrelerine ara sıra bakıyorum aynı hamurdayken baz alıyorum. Formula 1 live timing de üyelikle görülebiliyor.
Motorlar 2026'ya kadar geçen sene itibariyle dondurulmuştu o yüzden araç üzerindeki gelişim süreçleri önemli olacak fakat Redbull ve Ferrari ciddi bir motor avantajına sahip tekrardan dayanıklılık sorunları çıkarsa işler değişebilir sonrasında Mercedes geliyor. Asıl soru işareti Aston Martin nasıl olacak şu ana kadar frenleme noktalarından top speed'e kadar gayet iyi gözüküyordu bu sene 4. takım net olarak Aston olacak belki önündeki 3 takımla da rekabet edebilecek seviyeye gelebilirler.Bakalim sonuc ne olacak. Rb zaten favori, iyi olan arabaya az dokunacaklar.
Ferrari dayanikligi yükseltmeliydi
Mercedes ise dayaniklik haric her sey degisti. Sezonun ilk devresi hayvan gibi fark olmazsa iyidir bence