red flag olması saçmaydı, sarı bayrak altında pist temizlenmeliydi.
diyelim ki kırmızı bayrak verdin. otomobiller 3. kez bu debriyajlarla kalkmamalılar, yakıtları azaldığı için otomobiller normal starttaki gibi davranmıyor. kırmızı bayrakta durarak start olduğunu duyunca bir ton kaza olacağını farketmiştim. rolling start olmalıydı, herkes için daha adil olurdu ve otomobiller için de daha güvenli olurdu.
1. turdaki kalkışla bu bir değil, otomobiller için de sürücüler için de bir değil. burda daha dengesiz bir araçla daha agresif olacaklardı. bunu öngörmek zor değildi.
sainzin cezası doğru değil, yarış o şekil devam etse ve bundan avantaj sağlasa bile durup düşünmek lazım, ceza gerekir miydi orada diye. çünkü ilk turlarda genelde ceza verilmez, kalkış olduğu için. burada da kalkış var dolayısıyla ilk tur prosedürü uygulanmalı. kaldı ki o tur sayılmadı, sayılmayan bir turda böyle ceza olması komikti. ama sainz çok iyi yarıştı. günün sürücüsü olabilir benim açımdan. lastik yıpranma sorununda iyiye gitmiş ferrari. görüldüğü gibi salt araç performansı olarak çok hızlı bir araç. leclerc max çekişmesinde sainz genelde 8-10 sn geride kaldığını düşünürsek muhtemelen leclerc ile çok daha farklı seviyede olacaktı araba.
fia'nın aldığı almadığı kararlar çok tartışılıyor. bence bir an önce araplardan kurtarmak lazım sporu. sırf zorlama bir max-hamilton kapışması çıkarmak için gasly ve alpine'in yarışını mahfettiler
günün kaybedenleri, gasly, sainz. ikisi de olağanüstü yarış performansı ortaya koydular. özellikle gasly göz doldurdu. günün sürücüsünü bu ikisinden birini seçerdim. özellikle gasly daha iyiydi. gridde otomobil gücü-pozisyon denklemine göre gridde herkesi tokatlayan gasly oldu. rb döneminden beri çok beğenirim. olağanüstü yetenekli ama bir leclerc kadar da bahtsız.
alpinelerin günahı neydi?
max hamilton zorlama savaşı gmstermek isterken çok iyi yarış çıkaran adamların yarışını çöpe attınız.
günün sürücüsü, gasly
günün kaybedenleri gasly, sainz
günün kazananları, max, leclerc
bugün yarışan ve puan alan herkesin otomobili en az 3 yarışlık yıpranmaya maruz kaldı. sainz mesela arabanın canını çıkarıp 0 çekti cezadan dolayı. leclercin ise otomobili yıpranmadı bu palyaço gösterisinde. diğer yarışta daha avantajlı bir otomobili olacak.